Wpis z mikrobloga

Zastanówcie się chwilę i wejdźcie w skórę pracownika naszego ukochanego tytułu - czy zmienilibyście sposób zdobywania tokenów do sbc o ikony? Jak tak to w jaki sposób?
Pytam, bo jestem ciekawy jakie macie rozwiązanie problemu specjalnego spadku duzo lepszych graczy w DR w celu wykonywania zadań czy to do tokenów na ikony czy innych sezonowych.
#fut
  • 33
@M888: No rozumiem - wymóg posiadania gracza xxx, którym wykonujesz pewne zadania, ale w jaki sposób to ograniczysz? Wymaganie że na ławce nie może być ikony, którą może wpuścić?
@chim3ra: Tydzień tylko dla tych, którzy zrobią powyżej 3x RQ podczas trwania swapów. No loss glitch już dawno powinien zostać naprawiony jak i również fake shot w SB, nie oszukujmy się.
Aktualna lub wyższa dywizja skutkowała by tym, że żeby zrobić zadania każdy musiałby spiąć poślady i walczyć a nie płakać i raqe quitować bo przegrywa 2-0 jak to teraz ma miejsce. Można by było wprowadzić ewentualnie tolerancję -1 dywizji na
@chim3ra @Mietu @M888 @ozzi91 @Cienty1 najlepszy pomysłem byłoby podzielenie dywizji na swapy, w sensie 1-3 musisz wygrać 4 mecze, 4-6 trzeba z kolei 6-8 meczów, a w 7-9 z 10 czy coś (na jednego)

wtedy to mogłoby mieć sens i mogłoby w jakiś sposób ograniczyć celowe spadki

ewentualnie zrobić tak, że swapy możesz robić np 2 ligi niżej od tej, w której się było jak wyszły, niżej Ci po prostu nie zalicza,
@chim3ra:

Osobny tryb do wykonywania zadań, zdobywania graczy, ikon i innych tego typu #!$%@? rzeczy, żeby oddzielić tych co po prostu chcą zagrać kilka meczy.

Jeśli się nie da, to ustawić tak, że na ławce nie mogą być zawodnicy z wyższym OVR. Już mam dosyć, że 2 na 3 mecze w DR zaczynają się od przerwy bo zjeb musi zdjąć leszczy do zadania i wprowadzić swojego nejmarka, mbappe i karła.
@chim3ra: @iti1986: @ozzi91: @M888: głównie chodzi o to, żeby pozbyć się gości którzy specjalnie spadają kilka dywizji i robią rozpierdziel w niższych dywizjach na czym tracą słabsi gracze. Trzeba tępić spadających dlatego w wymaganiach powinno być że nie można spaść niżej o tą 1 (wg mnie) dywizję.
Ewentualnie tak jak iti pisał, że jak chcesz robić swapy w DR to "fajkujesz" opcję, że robisz zadania i wtedy jeśli