Polecicie jakiś #kantor w #krakow z dobrymi kursami, bo dla 300 usd to chyba nie opłaca mi się kombinować w jakieś konta walutowe itp? Najlepiej gdzieś w Nowej Hucie albo w okolicach Galerii Krakowskiej lub Czyżyn? Dzięki
@Adwokat_Boga: Nie korzystałem do tej pory za bardzo z kantorów, ale jak wpisałem w google to wyskoczyły mi kursy 3,8, a skoro dolar jest po 3,9 to może jestem dziwny ale dla 30zł to mogę w drodze do domu gdzieś podskoczyć zamiast iść do pierwszego lepszego kantoru z kursami jak wyżej
@Mysciak: polecam kantor Agatka obok Tomexu, po drugiej stronie ronda. Praktycznie zawsze mają najlepszy kurs, już nawet czasem nie sprawdzam jak mam mniejsze kwoty do wymiany tylko idę do nich w ciemno. Przy wyższych kwotach można wytargować punkcik i obsługa zawsze miła. Mogę im śmiało zrobić darmową reklamę
Najlepiej gdzieś w Nowej Hucie albo w okolicach Galerii Krakowskiej lub Czyżyn?
Dzięki
@Mysciak: Polecam kalkulator. Jakiej różnicy się spodziewasz? Dla 10 zł pojedziesz na drugi koniec Krakowa?
Nie korzystałem do tej pory za bardzo z kantorów, ale jak wpisałem w google to wyskoczyły mi kursy 3,8, a skoro dolar jest po 3,9 to może jestem dziwny ale dla 30zł to mogę w drodze do domu gdzieś podskoczyć zamiast iść do pierwszego lepszego kantoru z kursami jak wyżej
Z kodem "wykop" dostawa będzie darmowa. :)