Wpis z mikrobloga

Jeju ale bym sie pokręcił bengiem potm dookola pola karnego tak z 15 minut, gral klepke miedzy swoimi 30 metrow od bramki godzine i na koniec wypuścił to do wprowadzonego w 80 minucie Kenta 99 pace, pobiegl nim do samego konca boiska i centymetr przed linia zagrał w pole karne do hiva Mbappe to sa takie emocje, jaka ta gra jest super <33 jeszcze bym zrobil cieszynke uciszania wlasnego stadionu, na rywala który ma 100 razy tańszy skład przy golu na 1:0 no ale skilla nie kupisz hihi Fajnie, że jutandej zrobil poradnik o dragbakach hihi, teraz mogę najgorszymi BOLCAMI takie efektowne trikasy robić. A teraz lece kończyć lige weekendowa moze mi dropnie jakas fajska karta to se pogram do maja i pozniej od września znów wielkie emocje!!!!
#fut
  • 3
@koldinho: możesz se grać "bezpośredni futbol", co najczęściej oznacza lage na skrzydło zaraz po przejęciu piłki XD możesz se nawet grać na wrzutki, graj jak chcesz, ale dobrze że będziesz przegrywał. 20 to jest świetna gameplayowo fifa imo. Prawie 0 goli po z dupy wrzutkach, prawie 0 goli po z dupy strzałach z dystansu, nie wspominając już o zeszłorocznych kuriozach ze strzałami z pierwszej i el torandach XD Jak tracisz bramkę
@koldinho: też nie wiem co takim gnojom chodzi po głowach. Pensję starej co miesiąc #!$%@?, żeby cały skład mieć niebieski to się cieszy jak wymęczy 2-1 składowi za 100k ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Elijahu:

Jak tracisz bramkę to znaczy, że przeciwnik cokolwiek potrafi.

Czasem potrafić musi tylko #!$%@?ć sprint i uderzać Messim 96 z każdej pozycji i też wpadnie.