Aktywne Wpisy
Tommy__ +736
Pamiętam jak za gówniaka oglądałem TVP, akurat wchodziliśmy do UE i leciało "Europa da się lubić" gdzie pokazywali, że ludzie, którzy mieszkają w innych krajach, to tacy ludzie jak my, co mają swoje zwyczaje i nawyki, wszyscy potrafią żyć w zgodzie. A teraz można co najwyżej usłyszeć, że Niemcy chcą zniewolić Polskę a imigranty i lewacki terror niszczą zachodnią Europę
#sejm
#sejm
tzn. projektor + ekran projekcyjny + laptop + głośniki
Projekt ten traktuje bardziej jako zabawę, chciałbym raz w tygodniu wieczorem obejrzeć sobie film na tarasie lub mecz w gronie znajomych.
Projektor ~300 zł
Ekran projekcyjny ~100 zł
Laptop mam
Głośniki mam
Cena za wszystko max. 500 zł
Maksymalnie ekran na jaki mogę sobie pozwolić to wysokość 108 cm i tego chcę się trzymać
Odległość od rzutnika do ekranu to 380 cm, rzutnik chce postawić na parapecie.
Zanim ktoś zacznie hejtować że z tym budżetem to można kupić złoty kabel HDMI, proszę przeczytać moje wymagania :)
Jednak w powyższym budżecie chciałbym stworzyć coś o możliwie najlepszej jakości obrazu.
Prawdopodobnie z tym budżetem będę zmuszony na zakupy w chinach.
1.) Czy ktoś może polecić jakiś projektor do tej kwoty?
2.) Czy znajdę np. jakąś "firmową" używkę z PL?
3.) na co najbardziej zwracać uwagę w tym budżecie?
#projektor #rzutnik #projektory #kinodomowe #itemyzchin #aliexpress
@Wojtas87: na brakujące jedno 0 na końcu :P
Używki z polski tez wchodzą w grę ale nie będzie to fullhd a nawet nie hd.
Projektor i tak będzie stał bliżej ekranu na parapecie będzie miał za daleko jak na taki ekran.
Ekran na dobrą sprawę mogę sobie dopasować, bo najpierw chyba kupie projektor, a później dopiero ekran i dostosuje odległość.