Wpis z mikrobloga

dlaczego to tak działa?

@niktotalny: @mhrok87: Ryby nie mają płuc, żeby zaczarpnąć tlenu z atmosfery.

A co do pytania - sam nie wiem, jak to działa.

Ale nurtuje mnie to mniej, niż fakt, że ryba znalazła się w dziurze w ziemi, wypełnionej, w zasadzie, wodą gruntową, która przesiąka od większego zbiornika.

Co one mają jakiś system metra, czy ki wuj?
  • Odpowiedz
@peszmerd: Jakie #!$%@? tunele? Gdzie ja cokolwiek napisałem o tunelach? Napisałem że są gatunki ryb potrafiące przebywać na ladzie i się po nim poruszać np. Łaziec indyjski. Poczytaj trochę , zamiast #!$%@?ć bez sensu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@KapitanTorpeda: no dobrze, zgoda xD tylko, ze to nie laziec indyjski ryba ktora moze wypelzac z wody tylko chinczyki przepychajace rybe w waskim kadrze zeby wyswietlenia sie zgadzaly xD amber gold zainwestowany? XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 31
@jaca_pump: tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) lykasz baity a kiedy ktos zwroci na to uwage, zaczynasz ad personam. Swietny sposob na odwrocenie ryby pletwa.

Chinczyki leca w #!$%@? w Ty myslisz o skomplikowanym systemie tuneli
  • Odpowiedz
podejrzewam że chodzi o dwutlenek węgla w napoju, ryby się duszą i potrzebują zaczerpnąć powietrza

@mhrok87: To jest ustawiony filmik, żeby se nabić wyświetlenia (przy okazji męcząc bogu ducha winne zwierze), a Ty jesteś głupi.
  • Odpowiedz
niektóre gatunki ryb potrafią oddychać powietrzem atmosferycznym bez użycia skrzeli ( )

@mhrok87: myślę że to kwestia kulturowa, ryba sama powinna określić czy chce oddychać skrzelami czy płucami ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz