Kupiłem cyfrowo Civkę + wszystkie dodatki i mam problem techniczny po raz pierwszy na tej konsoli. Gra po prostu zawiesza się niemiłosiernie. Czasami po 1,2 turach już następuję zawieszenie się gry. Muzyka działa, natomiast gra nie reaguje za żaden przycisk, czasami pomaga wyjście do menu PS4, jednak czasami i to nie pomaga. Tylko ja mam taki problem, czy gra jest nie dorobiona technicznie na konsole ? #ps4 #civilization #civ6
@Tak-tak-to-ja: Witaj. Chyba nie jest to przypadek, że gra pobrana ze sklepiku #!$%@?. Tutaj post z forum psxextreme:
"Witam, czy może jest tu jakiś gracz CIV 6 na ps4? Mam dość duży problem - zakupiłem grę z dodatkami ze sklepu sony na święta z obniżką (250 zł). Gra praktycznie co kilka godzin wywala błąd i każe zgłaszać problem. Gorsze jest jednak to, że za chiny nie mogę kupować za złoto,
#ps4
#civilization
#civ6
Witaj. Chyba nie jest to przypadek, że gra pobrana ze sklepiku #!$%@?. Tutaj post z forum psxextreme:
"Witam,
czy może jest tu jakiś gracz CIV 6 na ps4? Mam dość duży problem - zakupiłem grę z dodatkami ze sklepu sony na święta z obniżką (250 zł). Gra praktycznie co kilka godzin wywala błąd i każe zgłaszać problem. Gorsze jest jednak to, że za chiny nie mogę kupować za złoto,