Aktywne Wpisy
powodzenia +36
wykop wymoderował mój wpis z instant karmą, ale chyba przez pomyłkę, bo siusiak był wyblurowany, więc wrzucam jeszcze raz
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
Lukiak 0
Trafiła się chłopu szara myszka i co teraz? Ehhh to poznawanie ludzi w necie nie jest dla mnie. Irl byłoby spoko jak kiedyś na ogniskach za czasów szkolnych. Dużo łatwiejsza komunikacja i każdy wie czego chce ehhh ale co zrobić
No fajnie byłoby jakby pierwsza napisała i zaproponowała spotkanie ale wiadomo że to się nie wydarzy XD I tak byłbym obsrany ale z ciekawości bym poszedł
#przegryw
No fajnie byłoby jakby pierwsza napisała i zaproponowała spotkanie ale wiadomo że to się nie wydarzy XD I tak byłbym obsrany ale z ciekawości bym poszedł
#przegryw
Siema Mirki,
Jako że nastał nowy rok i przede mną sporo podróży lotniczych, chciałem je sobie wszystkie śledzić.
Znacie może jakieś fajne narzędzie do zapisywanie swoich wojaży lotniczych ?
Wiem że flight radar ma ma całkiem spoko opcję, ale czy jest jakaś możliwość aby np skanować QR kod z karty pokładowej a nie wpisywać lot ręcznie ?
Dzięki za wszystkie propozycje.
Na stronie myFlightradar24 mogę dodać lot ale prosi o datę i nr lotu.
Zainstalowałem jakąś appkę My Flight Diary, przy dodawaniu lotu jest opcja aby otworzyć aparat, jak będę miał kartę pokładową to sprawdzę czy zeskanuje.