Aktywne Wpisy
plusbear +153
Korsir +30
Rozwaliłem sobie rękę i mam trochę więcej czasu na YouTuba.
Tak sobie włączyłem najnowszy odcinek #yanek i pewna rzecz wpadła mi w oczy.
Janek wiele razy zarzekał się, że na kanale nie ma spadku wyświetleń i film na mnie nie jest stworzony w celu ich podbicia.
Tak się składa, że dzisiaj pokazał wykres i jakoś dziwnym trafem wyświetlenia spadały jak równia pochyła. Do czasu pewnego filmu, po którym wybiły pionowo w górę.
Tak sobie włączyłem najnowszy odcinek #yanek i pewna rzecz wpadła mi w oczy.
Janek wiele razy zarzekał się, że na kanale nie ma spadku wyświetleń i film na mnie nie jest stworzony w celu ich podbicia.
Tak się składa, że dzisiaj pokazał wykres i jakoś dziwnym trafem wyświetlenia spadały jak równia pochyła. Do czasu pewnego filmu, po którym wybiły pionowo w górę.
Co robi neuropa? Zwołuje się do zakopywania.
To by było na tyle z tych ich manipulacji, że jakoby walczą z patologią, bo jak widać - walkę z patologią właśnie zwalczają.
Bo ważne jest tworzenie sobie urojonego wroga, a nie dążenie do prawdy,
Po co krótkie informacyjne materiały. Po co edukować społeczeństwo. Po co walczyć z patologią.
Trzeba pluć na wrogów i siać hejt. Walka z urojonym faszyzmem przede wszystkim.
A potem wmawiają innym, że są jakoby elitą Internetu a reszta to ciemnogród i podludzie.
Pycha i hipokryzja.
https://www.wykop.pl/link/5290997/pseudopatriotyzm/
#4konserwy
@Mr--A-Veed zgłaszaj jak masz dowody i daj znać jaka decyzja porszę
Paradoksalnie udało się to tylko dla tego że Wojna jedzie po środowisku którego neuropki nienawidzą.
Jeszcze kilka takich pro lewicowych materiałów i może mu wybaczą bycie prawakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
....
@Mr--A-Veed: acha,
@Mr--A-Veed: nie wiem skąd wziąłeś faszyzm, bo chyba nikt gościa faszystą nie nazywa. Ode mnie ma zakop za bycie tendencyjnym manipulatorem i stosowanie potwornego cherry-pickingu (większość filmików jakie widziałam) oraz zwykłym dzbanem (żałosna pseudoafera z urojonym banem na YT). To nie są materiały "informacyjne",
A nie chodzi tutaj o ostatni prank Wojny Idei z usunięciem kanału? Nie przedstawił żadnych sensownych dowodów że Youtube rzeczywiście konto zawiesiło, wymyślił wspaniały powód pt. ktoś się niby włamał i zablokowali i na tym poprzestał.
Poważnie ludzie, jako ten zły wstrętny postępowy lewak lubiłem oglądać jego materiały do momentu tej dramy, kurna nie robi się tak.
Aż odpisałem: https://www.wykop.pl/wpis/46744589/juz-od-dluzszego-czasu-poza-pojedynczymi-wyjatkami/
O, a jednak jakąś odpowiedź przygotowałeś.
No sorry, ale twoje ignorowanie pytań sporej ilości ludzi raczej wskazywało na to, że coś kombinujesz
Ale dobra, mnie to przekonuje. Dzięki za informację :)