Wpis z mikrobloga

Doskonały, krótki filmik. Taką mam mentalność po zeżarciu LSD 5 dni temu. Do tej pory spałem całymi dniami, teraz ... śpię po 4h-5h. Raczej nie placebo, bo nastawiłem kilka razy budzik na 7h i zerwałem się po 3h by programować.
Co do filmiku, nie każdy lubi tego jegomościa. Mogę jednak powiedzieć, że kilka lat temu był spasionym świniakiem, bez kasy, z depresją i myślami samobójczymi, o czym wspominał. Całymi dniami leżał w łóżku, zażerał chipsy i nie chciało mu się nawet do kibla wstać.

Dewizja, którą sobie wbijam do głowy co kilkadziesiąt minut: "być lepszą wersją samego siebie", takie sobie pranie mózgu zrobiłem na psychodeliku, nie chce mi to wylecieć ze łba. Oby to się utrzymało przez wiele miesięcy.

#wygryw #wyjsciezprzegrywu #przegryw
jvmaxxjv - Doskonały, krótki filmik. Taką mam mentalność po zeżarciu LSD 5 dni temu. ...
  • 12
@didolo03: gość mówi banały, ale to tak naprawdę jedyny sposób na bogactwo, sukcesy w życiu, jakieś osiągnięcia - celowe zadawanie sobie bólu - psychicznego, żeby coś zdobyć trzeba orać. Fizycznego, żeby jakoś wyglądać, również trzeba orać.
Inaczej nie będzie nic
@didolo03: gość raczej kłamstw nie opowiada, nie sprzedaje żadnego motywacyjnego gówna, po prostu jak coś wrzuca to dla przyjemności, z tego co on robi ma kasę znacznie potężniejszą niż mogą zarobić kiedykolwiek polscy guru od motywacji ;)
@Oskar_Chadowski: ja zjadłem, by się naprawić, nie miałem depresji, raczej ogromne lenistwo i apatię :)
a zaraz rzucam papierosy, nie będę mówił, że się uda, bo rzucałem już pierdylion razy
powiem, gdy już się uda, nastawienie mam dobre
@Oskar_Chadowski: palenie na LSD było straszne, dosłownie czułem drętwiejące dziąsła, układ oddechowy, płuca (dziwne, bo tam jest minimum receptorów nerwowych), dosłownie jakbym wdychał dym z rury wydechowej ;/