Wpis z mikrobloga

Dużo się różni PES 2020 od 19 lite ? Bo grałem wtedy w myclub i miałem koło 700 rating ale pamietam że miałem problemy przez około miesiąc jak mailem słabych bocznych obrońców a wszyscy mieli CR7 albo Aube na skrzydle i nie mogli ich dogonić xD
#pes
  • 7
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SlabySzwagron5: ściągnij to sie dowiesz. druzyne zmontujesz moment. teraz jest login campain i rozdaja legendy i coinsy za free.
poza tym wolny obronca to nie problem. raczej zle ich ustawiales. wystarczylo ustawic krycie na konkretnego napastnika albo w strategii deep def line i miec trenera z conservative def i zaden szybki aube juz by nie przeszedl. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SlabySzwagron5: zawsze możesz bawić sie w scoutow... w 19 to mialem chyba wszystkieczarne pilki i legendy na koniec nie wydajac zlotowki xD i w sumie nie wiem po co... z 1000h grania... teraz juz sie tak nie spinam i gram jeden mecz dziennie.
@marianoitaliano: Odebrałem jakieś nagrody za zalogowania i czarne piłki i mam prawie cały czarny, złoty skład xD ino bramkarz 75 W dodatku trafiłem boskiego odkurzacza kokainy z Argentyny xD Mireczku orientujesz się może czy F.Santos dalej jest op ? Bo jest za dwie dyszki do kupienia xD