Aktywne Wpisy
wykoPAKA +106
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +674
Druga sprawa to gdzie kupić ancient adenę, skoro nie można zapisać się do katakumb?
#l2christmas
Hero można nawet co 2 ;d
@LewCyzud dzisiaj mam nocke a zaraz Wigilę dałbyś radę ręcznie wystartować olimpiadę ?
Jest event gatekeeper w giran przy tej lasce gk który przenosi do katakumb :D
@LewCyzud dzięki. Macie moze poradnik do tego jakie certyfikaty z subklasy warto dodac dla PR? Gralem najwiecej w intrlude takze gubię sie w tym temacie.
@baniol: Ja głównie też, te certyfikaty, żywioły cuda na kiju nawet to nie wstawiłem xD
Chodzi mi gdzieś z tyłu głowy by włączyć stuck subs za parę dni co sądzicie ?
Komentarz usunięty przez autora