Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem jeżeli jest tu ktoś kto chce bicia kaska, to powinien Rafatusowi przypomnieć o tym, że Ruski nadają i u nich lepsze rzeczy. Niech wyczuje konkurencje i poczuje motywacje, by #!$%@?ć cokolwiek.
... choć mnie osobiście jako koneserki sztuki nowoczesnej ani strimy rafatusa ani ruskich nie satysfakcjonują, ale może jeszcze los się odmieni.
Btw. Ma ktoś numer do prezesa? Mam do niego niezły biznes a na mejle nie odpowiada.
#rafatus #patostreamy
  • 19
@wojmad: jeszcze nie wiem dokładnie, ale kminie jak im pomóc w scenariuszu. Dziś wymyśliłam żeby załatwić im jakąś używaną wannę lub chociaż brodzik, taki prezencik pod choinkę. Czasem myślę nawet o nawiązaniu romansu z mitomanem, trochę to brzydzi, ale jednak dymy jakie by z tego powstały są kuszące
@decadence: stary... tylko, że ja nie wyraziłam żadnej opinii :D więc o czym ty mówisz? dla ciebie mogę być karyną, matką boską, cokolwiek... może oglądam patostreamy, obecnie jedynie stypostreamy, ale jestem na tyle ogarnięta żeby nie przejmować się szczekaniem jakichś psiaczków... i jeżeli piszesz do mnie karyna tylko dlatego, że chce do kogoś numer, to wiedz, że świadczy to jedynie o twoim ograniczeniu umysłowym - teraz wyraziłam opinię.
Nie mam nic
@Julia100: tylko z Prezesem nie robi się biznesów. Najważniejsza zasada, nikt nie obraża wykopu i nie wyzywa od frajerów. Dlatego jedynym scenariuszem dla Azora jest strapon w dupę i pigułka gwałtu. Żeby na streamie Marlenka mogła się wyżyć. Wtedy poziom donejtów eksploduje
@Julia100: obys wspomniala moj nick, kiedy sie obsrasz na fioletowo, bo niestety, ale zaden biznes z prezesem nie wypala. wydajesz sie byc madra dziewczynka, ale jednak bujasz w oblokach. niemniej jednak zycze powodzenia! numer byl tutaj wielokrotnie, wiec i pewnie sie w koncu wyswietli ponownie. bede trzymal kciuki, zero zlej energii. pozdrawiam :-)
@wojmad: Więc zastąpmy słowo "biznes" słowem "podstęp". Jak krowie na rowie.
Poza tym nie dziwmy się temu jak wykop jest nazywany, skoro bardzo duża jego część (na tagu rafatusa) jest bardzo, bardzo nieogarnięta. Rozumiem, że może nie dotyczyć to ciebie, ale sam przewiń sobie tag i komentarze... sama wstydzę się tego, że tu jestem. Nie bierz tego do siebie, nie nasza wina, że są tu takie osoby.
Są różne możliwe scenariusze
@sawapawa: jeżeli załatwię wannę to bez instrukcji używania, wątpie by Marlenka sama doszła do tego jak tego sprzętu używać. Myślę, że winko dla Marlenki nawet bez dodatków zrobiło by niezłą robotę - wpisuję na listę prezentów pod choinkę.
@decadence: moje słowo BIZNES, weź sobie w cudzysłów... nie obsram się, ale miło, że się o mnie martwisz.
A z tym, że bujam w obłokach to masz chyba racje... Kiedyś chciałam gnojowi pomóc i nigdy nie odpowiedział, dziś chcę jedynie widzieć jego upadek.
Również pozdrawiam ;)
@Julia100: no jednak wolałbym wersje, gdzie dwie paki tabletek nasennych wsypujesz do wina i naklejasz nową banderolę, ale jak tam chcesz. Żeby nawiązać z nim jakiś bliższy kontakt to chyba musisz mu z pół koła donejta wyslac i pucować mu się na ig 24/7
@Julia100: nie da sie mu pomoc, on sam nie chce pomocy. jest osoba uzalezniona, bez totalnej zmiany zycia, odciecia sie od stylu ktory prezentuje - nic z tego. MONAR to jedyna jego szansa, ale on jest na to za slaby.

tez chce widziec jego upadek, nic wiecej mnie w tym smieciu nie interesuje.