Aktywne Wpisy
incar +651
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca.
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
Mam problem z kondycją w górach i zastanawiam się czy nie podejść do problemu w inny sposób. W górach przy wzniesieniach (np. jakieś podejścia na kamieniach) tętno mocno mi skacze i bardzo się męczę. Gdybym na codzień miał problem z chodzeniem to nie dziwiłoby mnie to, ale po płaskim terenie chodzę bardzo szybko i nigdy nie łapię zadyszki. Zastanawiam się, czy to może kwestia jakiejś grupy mięśni i powinienem nad czymś konkretnie
Pozwolę sobie zaspamować odpowiednim dla Was oprogramowaniem do prowadzenia serwisu. System zleceń i obsługi klienta. Możliwość wysyłania SMS, e-mail, drukowania zleceń i wiele innych przydatnych w tym fachu funkcji.
Sprawdźcie sami! rma24.pl
Jeśli macie jakieś pytania bardzo chętnie na nie odpowiem!
#naprawalaptopow #serwispc #informatyka #telefony #serwisgsm
@Pan_Slon: Pewnie, że sporo, dlatego u nas możesz wykupić opcję za 19 zł netto albo 49 zł netto. No chyba, że chcesz iść na bogato, to wówczas pakiet Max (dla dużych serwisów) za 99 zł netto. Pamiętaj, że w cenie jest pakiet SMS-ów, nie ma umowy terminowej czy innych haczyków. Nie spodoba się - rezygnujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)