Wpis z mikrobloga

pawelek sie zesral, wielki zal o to ze grubas go #!$%@? koncertowo, wzial pieniadze a domku drewnianego nie przepisal, nic nie zyskal, kupe donosow chyba tylko xD dowiedzial sie ze wykop jest po to by toczyc beke z tych ktorzy pomagaja tym ulomom albo ciagna im druta jak monika xD

no tak - mamy was konkretnie wiadomo gdzie i uwazamy was za takich samych niedorozwoi jak oni, zaden z nas by wam reki nie podal, siedzcie sobie na oszczanych wersalkach, po to jestescie by dawac beke

a kryminalistow gnebic i sie nie bac, takich smieci niby sztywnych jak ten suchodolski, wielkich gitow od bicia ruskich sprzedajacych wodke i papierosy na bazarze xD ja pamietam tych ludzi, to tak jakby swoja matke pobic, takich wlasnie gnebil suchodolski

a ty nowak sie nie podniecaj tylko sluchaj swojej baby, ciekawe czy ona ma swiadomosc tego ze na lajcie budzila cie obrzyganego policja xD no ale wy gorale no to u was norma XD no ale nie na osranej wersalce w najgorszej melinie w bialymstoku przed tysiacami ludzi xD sam sobie zniszczyles zycie, dziwi sie glupek ze maja go za jakies kuriozum, mysli ze zazdroszcza XD
ale wy to wszystko wiecie
#kononowicz #patostreamy
  • 8
a ty nowak sie nie podniecaj tylko sluchaj swojej baby, ciekawe czy ona ma swiadomosc tego ze na lajcie budzila cie obrzyganego policja xD no ale wy gorale no to u was norma XD no ale nie na osranej wersalce w najgorszej melinie w bialymstoku przed tysiacami ludzi xD sam sobie zniszczyles zycie, dziwi sie glupek ze maja go za jakies kuriozum, mysli ze zazdroszcza XD

ale wy to wszystko wiecie

@
@Zagmadfany2: oni chyba udaja ze nie zdaja sobie sprawy z tego ze sa traktowani przez widzow na rowni xD
jakis pawelek ktory rozdaje pieniadze knurowi jajcatemu, wozi suchego na mazury XD kto normalny wozi wlasnym samochodem meneli osranych xD

ja mysle ze ona tego nie wie albo zwyczajnie go kocha no ale kwa ja #!$%@? nawet ona wie ze on robi z siebie debila dla beki innych

nawet ja to wiem
@acctim: Ten warszawski kleszcz to zwykły debil, powinien major po ryju #!$%@?ć mu żonę tak jak łosia czy grubego to ten fałszywy debil nadal by go pewnie bronił, bo miał ciężkie życie i to dobry chłop ten major przecież jest....