Aktywne Wpisy
Ryneczek +97
Myślałem, że to jakaś ruska propaganda krążąca po twitterze, ale nie - nowym rzecznikiem prasowym ukraińskiej armii naprawdę został trans, niejaki Sarah Ashton-Cirillo. Ciekawe, co na to Azovcy i reszta ukraińskich narodowców. Przykro patrzeć, jak Ameryka upadla naszych sąsiadów, propagując swoją atlantycką ideologię. Chłop, który sobie ucina siusiaka i zmienia płeć jest dla mnie zaburzony. Koniec kropka.
https://www.newsweek.com/ukraine-military-has-new-transgender-spokesperson-1817334
#ukraina #wojna #bekazlewactwa #4konserwy
https://www.newsweek.com/ukraine-military-has-new-transgender-spokesperson-1817334
#ukraina #wojna #bekazlewactwa #4konserwy
cardenas +107
Takiego scenariusza to nie wymyśliłby chyba nawet Bareja.
Jakiś Ukrainiec we Lwowie pobił transa, ale sprawą zainteresował się nowy anglojęzyczny rzecznik ukraińskich sił zbrojnych (też jakiś trans z Ameryki) i nagłośnił ją. Gościa przez to odwiedzili pewnie jacyś smutni panowie z SBU i kazali mu publicznie przeprosić pod groźbą wysłania na front żeby był dobry PR na zachodzie, ale coś nie pykło, bo gość w przeprosinach właściwie powiedział no sorry, ale mój
Jakiś Ukrainiec we Lwowie pobił transa, ale sprawą zainteresował się nowy anglojęzyczny rzecznik ukraińskich sił zbrojnych (też jakiś trans z Ameryki) i nagłośnił ją. Gościa przez to odwiedzili pewnie jacyś smutni panowie z SBU i kazali mu publicznie przeprosić pod groźbą wysłania na front żeby był dobry PR na zachodzie, ale coś nie pykło, bo gość w przeprosinach właściwie powiedział no sorry, ale mój
no tak - mamy was konkretnie wiadomo gdzie i uwazamy was za takich samych niedorozwoi jak oni, zaden z nas by wam reki nie podal, siedzcie sobie na oszczanych wersalkach, po to jestescie by dawac beke
a kryminalistow gnebic i sie nie bac, takich smieci niby sztywnych jak ten suchodolski, wielkich gitow od bicia ruskich sprzedajacych wodke i papierosy na bazarze xD ja pamietam tych ludzi, to tak jakby swoja matke pobic, takich wlasnie gnebil suchodolski
a ty nowak sie nie podniecaj tylko sluchaj swojej baby, ciekawe czy ona ma swiadomosc tego ze na lajcie budzila cie obrzyganego policja xD no ale wy gorale no to u was norma XD no ale nie na osranej wersalce w najgorszej melinie w bialymstoku przed tysiacami ludzi xD sam sobie zniszczyles zycie, dziwi sie glupek ze maja go za jakies kuriozum, mysli ze zazdroszcza XD
ale wy to wszystko wiecie
#kononowicz #patostreamy
@
jakis pawelek ktory rozdaje pieniadze knurowi jajcatemu, wozi suchego na mazury XD kto normalny wozi wlasnym samochodem meneli osranych xD
ja mysle ze ona tego nie wie albo zwyczajnie go kocha no ale kwa ja #!$%@? nawet ona wie ze on robi z siebie debila dla beki innych
nawet ja to wiem
xD wpisy pokasowal, bedzie udawal ze tego nie bylo xD
a potem bedzie plakal ze hejterzy xD rob z siebie debila, placz ze maja cie za debila XD
fiodora jakos wszyscy lubia, ciekawe dlaczego