Mirki jest sprawa. Obluzowała mi się klamka w drzwiach, małe wkręty już ledwo trzymają klamkę przy otwieraniu i zamykaniu drzwi i prawie wychodzą z płyty wiórowej. Czy wklejenie w otwory po wkrętach wykałaczek i wkręcenie tych wkrętów jest dobrym rozwiązaniem problemu? Może ktoś naprawiał takie wyrobienia w płytach i ma sprawdzony sposób? #remontujzwykopem #diy
@kaplsownik: lecisz na przelot, kupujesz takie śruby i masz pewność że klamka nie wyleci. Ps. Wymontuj wpierw zamek i sprawdź gdzie masz w nim otwory do montażu przelotowego
@sirconrad @pan_fenestron @nocnyfilm @darowiec i tu ciekawostka, bo okazalo się że juz mam takie śruby, tylko sie wyrobiły. Osoba montująca, tak #!$%@?ła wkrętarką, że zjadło łebki tych śrub... jeszcze udało mi się to dokręcić, ale przy następnej wizycie w markecie budowlanym kupię nowe
Ps. Wymontuj wpierw zamek i sprawdź gdzie masz w nim otwory do montażu przelotowego
źródło: comment_MaRjbChABYGENqbj8InMdPHxOLEB7HJc.jpg
Pobierz@pan_fenestron
@nocnyfilm
@darowiec i tu ciekawostka, bo okazalo się że juz mam takie śruby, tylko sie wyrobiły. Osoba montująca, tak #!$%@?ła wkrętarką, że zjadło łebki tych śrub... jeszcze udało mi się to dokręcić, ale przy następnej wizycie w markecie budowlanym kupię nowe