Aktywne Wpisy

yourgrandma +61
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
źródło: symfoniczna
Pobierz
karta_z_debetem +190
#stonoga pijany i niespełna rozumu. Gdyby był wypłacalny to można by go pozywać o naruszenie dóbr osobistych. W obecnym stanie rzeczy szkoda czasu najwyraźniej. Podkreślam przy tym, że dla prestiżowych dziennikarzy takich jak np. redaktor Lis jest to wiarygodne źródło informacji. #bekazlewactwa #kanalzero #stanowski
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chciałem więc sprawdzić IMEI na imei24(wiem ,że debilizm z mojej strony, że nie zapytałem przed zalicytowaniem) i tam pokazuje, że ma gwarancję do 30-09-2009...
Potem ściągnąłem Phone INFO i tam wyświetla mi "data produkcji: lipiec 2019, MADE IN VIETNAM".
Po kliknięciu "sprawdzenie oryginalności" apka twierdzi, że "wygląda na to że Twój telefon jest modelem odnowionym" UWAGA: Błędny numer IMEI."
I teraz moje pytania:
Rzeczywiście może to być odnowiony czy podróbka, czy może jeszcze coś innego?
#android #samsung #telefony #galaxys10 #legitcheck #allegro
To znaczy, że z nim mam to prywatnie już załatwiać? Jak to zrobić najbezpieczniej?
@FightMaker: To nie Aliexpress. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Krol_Dzielni: rękojmia i zgłoszenie oszustwa wciąż obowiązuje
@Kacproh Natomiast co do Phone Info, radzę się nie sugerować jego odczytami, bo często głupoty pokazuje.
@CeZiK_: Napisali że bez brandu. XEO
IMEI sprawdzałem na imei24, zawsze poprawnie mi wyszukiwało, ale wychodzi na to że tym razem jakiś błąd musiał być, bo na innej stronie wyszło git. Gość dosłał fakturę w pdf, wygląda na to, że jednak legit,