Aktywne Wpisy
WhyGuys +7
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
SaintWykopek +17
Najnowsza Viofo A119 V3 tylko 91.63$ (357zl)
Podwójna Viofo A129 Duo tylko 117$ (456zł)
Viofo A119 V2 tylko 61.99$ (241zł)
Polecam
Viofo A119 V3
⏩91.63$ - najniższa cena w historii
▶️Kod: BG1111CAR
Dostawa EU Prioroty Line lub Direct Mail bez ryzyka VAT
Viofo A129 Duo
⏩117$
▶️Kod: BGBinKupon562
▶️Kod3:BGVIOFO11
Viofo A119 V2
⏩61.99$
▶️BGVIOFOG
Sam na codzień w swoim aucie uzywam Viofo A119. Testowałem też kamerę Viofo A129 Duo i jak ktoś potrzebuje podwójnej, to nie ma lepszej. Jeśli chodzi o jakość nagrań lepsza jest, zwłaszcza w nocy, A129 z sensorem Sony Starvis. A119 również nagrywa bardzo dobrze.
Wyszła jednak najnowsza kamera Viofo A119 V3. W "trójce" zastosowano sporo modyfikacji, które mają sprawić, że będzie lepsza od poprzednich generacji i będzie pewnie hitem sprzedaży.
Wizualnie niczym nie różni się od poprzedniej wersji, ale w V3 mamy nowy sensor Sony Starvis, nowy procesor Novatek, nowe kondensatory i nowe tryby parkingowe. Nagrywa w wyższej rozdzielczości i nagrania, zwłaszcza w nocy, są jescze lepsze.
#banggood #kamerasamochodowa #wideorejestrator #viofo #viofoa19 #viofoa129 #chinskiecuda #sebeksspoleca
Aktualizacja: Dobra, nie było pytania. Fajna wrzutka, polecam tego Mirka!
Sam mam a119 v1 i jeśli chodzi o nagrania w nocy z trasy to #!$%@? widać, nawet z 2m nie idzie odczytać rejestracji
Kod: BgAuMotor