Aktywne Wpisy
Atreyu +780
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +580
1. wychodzą jak nie dostaną swojej legendy
2. nie oddadzą Jump Mastera, jednak nie umieją skakać (wszyscy zdążą dolecieć do miejscówki przed nami)
3. lootują jeden zone 10 minut
4. nie używają pingów
5. padają w pierwszych 2 minutach gry, instant leave
6. Jak już mi przypada Jump Master to dwójka radośnie ląduje w jednym budynku ze mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak żyć?
#apexlegends
Zdarzają się też tacy, którzy kompletnie nie korzystają ze zdolności specjalnych, albo np. rzucają artylerię na deathboxy xDDD
Zresztą nie ma co się dziwić, większość tych awanturników to dzieciaki poniżej 10r.ż. lub ruski a.k.a. "Nie nada", dlatego granie z randomami jest bez sensu.
A jak stealuje loot to po prostu nie podnosisz, #!$%@? w dupe takim a najlepiej to od razu wyzywac przez mic jak maja malo killi i wtedy sie czesto dostosowuja albo wychodza, jeden #!$%@?, random i tak cwel i pedal wiec nieprzydatny a jednak loot zabiera.