Wpis z mikrobloga

Jak tu nie wychodzić z lobby jak wylosuje nam nubków, skoro:
1. wychodzą jak nie dostaną swojej legendy
2. nie oddadzą Jump Mastera, jednak nie umieją skakać (wszyscy zdążą dolecieć do miejscówki przed nami)
3. lootują jeden zone 10 minut
4. nie używają pingów
5. padają w pierwszych 2 minutach gry, instant leave
6. Jak już mi przypada Jump Master to dwójka radośnie ląduje w jednym budynku ze mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak żyć?
#apexlegends
  • 7
  • Odpowiedz
@GramofonPannyJanki: Najgorsze są te boty, które zap2$%lają ci sprzed nosa najlepsze wyposażenie po czym robią instant glebę na pierwszym napotkanym przeciwniku niekiedy z 10x gorszym EQ XD
Zdarzają się też tacy, którzy kompletnie nie korzystają ze zdolności specjalnych, albo np. rzucają artylerię na deathboxy xDDD
Zresztą nie ma co się dziwić, większość tych awanturników to dzieciaki poniżej 10r.ż. lub ruski a.k.a. "Nie nada", dlatego granie z randomami jest bez sensu.
  • Odpowiedz
@PiotruTV: wczoraj mnie striggerował jakiś wannabe TTV, który ciągle leżał na glebie, ale zbierał wszystko i niczym się nie dzielił xD W efekcie miałem 7 killi, ale biały armor, 0 shieldów. Przegraliśmy ofc, wbiłem do chłopa na profil na twitchu a tam 0 widzów, gg wp xD
  • Odpowiedz
@GramofonPannyJanki: Jak grasz chociaz z 1 premade to 3 albo sie dostosowuje albo #!$%@?, sprawdzone.
A jak stealuje loot to po prostu nie podnosisz, #!$%@? w dupe takim a najlepiej to od razu wyzywac przez mic jak maja malo killi i wtedy sie czesto dostosowuja albo wychodza, jeden #!$%@?, random i tak cwel i pedal wiec nieprzydatny a jednak loot zabiera.
  • Odpowiedz
@GramofonPannyJanki: Bieganie przez pół gry w jednej miejscówce, bo MOŻE PRZEGAPILIŚMY JAKIŚ WAŻNY ITEM a później patrzysz jak dwójka ginie w burzy, bo nie zdążyli do strefy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wgl kto z Respawn wymyślił sobie, żeby udostępnić graczom z bronzu silvera i golda granie z graczami w wyższych dywizjach, bo jego kolega z zespołu jest w diamencie ()
  • Odpowiedz