Wpis z mikrobloga

Mirki czy powinienem byc dobrym czlowiekiem i napisac komus, ze odpierdzielil maniane czy zerowac na glupocie jaka ten ktos popelnil?

Rzecz sie dzieje w #uk i ktos na lokalnej grupie rakbookowej wrzucil ogloszenie, ze odsprzeda 6 voucherow na bilet do cineworld do wykorzystania do 22/11/19. Wszystko fajnie, zdjecie w sredniej rozdzielczosci, wiec kod ktory mozna na stronie przepisac ciezko zobaczyc, ale podjalem probe i bylem w stanie zeskanowac kod QR aparatem w telefonie i cyk, mam 5 kodow.

Niestety mam chyba zbyt dobre sumienie i mysle czy by do tej osoby nie napisac co odwalila. Ciekaw jestem czy ktos inny sie nie ogarnal i nie zrobil tego co ja wczesniej, bo ogloszenie dopiero co zobaczylem a wisialo na fejsie przynajmniej od 1/11. A Wy Mirki co byscie zrobili? #pytanie #kiciochpyta #ankieta

Co byscie zrobili?

• Dali znac, ze odjebali maniane 82.6% (38)
  • Przycebulili i uzyli kodow 17.4% (8)

Oddanych głosów: 46

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Maly update: chyba ktos juz zdazyl dac znac tej osobie krotko po tym, jak napisalem tego posta bo usunela vouchery. Miejmy nadzieje, ze osoby ktore pomyslaly o sczytaniu kodow jak ja beda rownie dobre i ich nie wykorzystaja.
  • Odpowiedz