Aktywne Wpisy
Undying +538
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +802
Cena: $209.99 (814.68 zł) / Najniższa (Gearbest & Banggood): $225.99 dnia 9.11.2019
Kupon: Obniżka ceny nastąpi po wklejeniu kuponu GBXMSH03 w koszyku - po Proceed to checkout
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Aliexpress - kliknij, aby wyszukać ten produkt na Aliexpress!
---------------
Informacje o wysyłce (2019-11-12 12:51:45):
Najtańsza wysyłka: Za darmo!
---------------
[ #kuponynazywoxiaomi #kuponynazywood200do500]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na