#vapcap #narkotykizawszespoko #marihuana #waporyzacja Testował już ktoś akcesoryjne części do Vapcapa od Vapefully? Zamówiłem ich cooling body i jestem ciekaw efektów. Ciekawe jak to będzie działać bez sprzęgła ¯\_(ツ)_/¯
@ssehflodur: ja się zastanawiam tylko na ile szkło jest lepsze w chłodzeniu niż metal. Zazwyczaj takie chłodzące body działają po prostu większą długością niż standardowe a tutaj jest nawet krótsze ¯\_(ツ)_/¯
@Perzowsky: „Waporyzacja Ziół Leczniczych (CBD, zioła & ekstrakty)” o tą chodzi, konkursy też tam robią. VapeFully adminuje tą grupką. Swoją droga sam się zastanawiam nad VapeTube, oglądałem u vapomaniaka filmik i całkiem spoko, na pewno tańsze niż DynaStash + ten ustnik ciekawy.
@Perzowsky: a ja nawet nie wiedziałem że da się ustnik oddzielnie kupić, myślałem ze kupiłeś tube i gratis ustnik XD teraz widzę ze sam on 39,99. Wiec chyba pakiet vapetuba i ustnik za stówkę nie jest zła opcja.
@qbrq jest super opcja bo tak naprawdę kosztuje 6 dyszek, a jest lepszy od DynaStash'a ponieważ ma szklana komorę i mocniejszy magnes. Niestety rzeczą, która według mnie skreśla VapeTuba jest to, że jednak w polskich warunkach czasem trzeba coś bardzo szybko schować i taka wielka zimna tuba może być niekomfortowa ( ͡º͜ʖ͡º)
@ssehflodur Nie sądzę żeby taka porządna firma jak Vapefully odwaliła taka akcje. Sądzę, że jak chwalą się w opisie na kilka zdań, że chłodzi to raczej coś w tym musi być.
@Perzowsky: nie chcę się czepiać, ale zwyczajnie pomyśl - dlaczego para miała by być chłodniejsza? Od chłodzenia pary jest wlot powietrza w każdym normalnym body w dynavapach, mylnie nazywany sprzęgłem, którego nie powinno się zatykać w ogóle. VapeFully jedno co ma na pewno porządne to PR, bo ani ceny, ani asortyment wcale nie zachwycają. Według mnie zapłaciłeś 4 dyszki za 5cm szklanej rurki, ale zdaj relację jak przetestujesz :)
Testował już ktoś akcesoryjne części do Vapcapa od Vapefully?
Zamówiłem ich cooling body i jestem ciekaw efektów.
Ciekawe jak to będzie działać bez sprzęgła ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_rUxKqEV38FXElv6IHdTRHZ51d38Har5f.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
o tą chodzi, konkursy też tam robią. VapeFully adminuje tą grupką.
Swoją droga sam się zastanawiam nad VapeTube, oglądałem u vapomaniaka filmik i całkiem spoko, na pewno tańsze niż DynaStash + ten ustnik ciekawy.
Komentarz usunięty przez autora