Wpis z mikrobloga

Szukając w internecie kurtki na zimę natknąłem się na stronę http://www.ligasquasha.pl/ i wszystko fajnie pięknie (poza wyglądam jak sprzed 15 lat) (no i tą nazwą), ceny fajne, no ale przydałoby się jakieś opinie o tym sklepie poczytać. Nic nigdzie. Nikt nie widział, nikt nie kupował. No to grzebię dalej, znalazłem adres firmy. Mapka google, patrzę jakieś pusty szeregowiec na sprzedaż. No ładnie, patrzę jeszcze po tej stronie żeby się upewnić i wchodzę w zakładki "O Mnie" / koszt dostawy. No i teraz jestem już pewien - niezła chińszczyzna.
Ludzie uważajcie gdzie robicie zakupy przez internet - zwłaszcza teraz przed świętami - bo na chinolskie strony łatwo się nadziać.
#januszebiznesu #oszukujo #sklepyinternetowe #cebuladeals
  • 6
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@BonifacyDX: ktoś musiałaby byc nieźle upośledzony żeby na takim gównie robić zakupy, więc swoje ostrzeżenie możesz sobie wsadzić wiesz gdzie? Ewentualnie napisz to w komentarzach Onetu albo na grupie fb Madek poniżej IQ 100 (typowy wyborca pisu) a nie gdzie ludzie mają obcykanego peppera, skrypty do allegro Smart i wszystkie inne rzeczy o którym się filozofom nie śniło.
@account_deleted: Ty panie SMART figo fago żelipapą, do dzisiaj są ludzie, którzy nacinają się na takie strony czy inne olxy i wcale nie trzeba mieć jak to napisałeś poniżej 100 IQ, wystarczy rzadko robić zakupy w sieci (tak jak np ja). Bądź sobie w tej elitarnej grupie wybrańców robiącej wałki na niewiedzy allegro i inne rzeczy, o których się filozofom nie śniło, ale nie obrażaj ludzi, którzy teoretycznie mogliby się na