Wpis z mikrobloga

Największym bullshitem dzisiejszych czasów jest to, że wmawia się naiwnym kobietom, ze są ofiarami, że są poszkodowane i że mają prawnie i ogólnie jakąś #!$%@?ą sytuacje, że są dyskryminowane, kiedy jest totalnie na odwrót i to faceci mają #!$%@? XD

#przegryw #redpill #blackpill
  • 29
  • Odpowiedz
@Thachi: To samo czuje. Niestety obecnie nie da się z tym nic zrobić i będzie tak jeszcze przez kilka najbliższych lat pewnie. Dlatego osobiście nie odpalam takich filmików albo je gasze jak najszybciej. Lepiej mi się śpi jak zacząłem tak robić
  • Odpowiedz
@Thachi: No niestety. Osoby publiczne tak mówią bo muszą tak mówić jeśli nie chcą być "zniszczone". Każde podniesienie tego tematu wiąże się z byciem nazwanym mizogonem, przegrywem, incelem i co najgorsze jest to uznawane za argument kończący dyskusję. Mi tylko minął ten czysty gniew i złość w stosunku do samych kobiet. Czy prawdę mówiąc można winić przeciętną kobietę, że wykorzystuje wszystkie przywileje jakie daje jej obecna narracja i system? Czy
  • Odpowiedz
@Bartoszyce: Dokładnie. Ktoś mówi o SYTUACJI KOBIET - ojejku, jaki ty fajny, czuły, troszczysz się o biedne kochane istotyy ktore mają tak źle w życiu.. troszczysz się o delikatne, niewinne kobiety...

Ktoś mówi o sytuacji mężczyzn - PODŁY PRAWICZEK KTÓRY JEST SFRUSTROWANY, MIZOGIN
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Thachi: współczesny kulturkampf ery globalizacji, wszelkie przejawy kultury zostają bezceremonialnie zaprzężone do agitacji politycznej, po co przekonywać skoro można nawałem propagandy dosłownie wychować sobie elektorat.
  • Odpowiedz
@Another_One: ale to też jest wlaśnie #!$%@? facetów. Faceci i tak będą głosować na te partie. Bo wmawia się facetom, że muszą miec wszystko w dupie i muszą wszystko akceptować. Tym czasem kobiety nie są takim łatwym głosem, bo są mądre
  • Odpowiedz
kiedy jest totalnie na odwrót i to faceci mają #!$%@? XD

@Thachi: Najlepiej to mają chady, których jest 20% męskiej populacji. Potem kobiety z przedziału od 1-10/10 - wiadomo, proporcjonalnie do urody. A potem najbardziej #!$%@? ma pozostałe 80% facetów
  • Odpowiedz