Wpis z mikrobloga

Chodzę po pokoju pół godziny i nie mogę wyjść z zażenowania.
Uwaga, przedstawiam Wam #logikarozowychpaskow

Moja dziewczyna ma przyjaciółkę, a ona ma znajomą. Moja dziewczyna ją zna, czasem rozmawiają.
Ma bodajże 22 lata i jest ze swoim chłopakiem/narzeczonym od 5 lat i w nowym roku na wakacjach mial być ich ślub.
Stwierdziła, że pojedzie zarobić na ślub za granicę na okres wakacji. Tam na jakichś zbiorach czy #!$%@? wie gdzie, poznała faceta, który ma 35 lat, jest po dwóch rozwodach i ma już dwójkę dzieci. Zauroczyła się w nim, dała mu kilka razy dupy a po powrocie stwierdziła, że zerwie z narzeczonym, bo w sumie to woli tamtego. Starego parcha po dwóch rozwodach i dwójką dzieci XD Myślała jak by tu zerwać z narzeczonym, zadzwoniła do niego i powiedziała, że w sumie to woli innego, oczywiście nie wspominając o kolcowaniu, ani nawet nie robiąc tego face to face po tylu latach :D Biedak namawia ją do powrotu, kiedy ona teraz siedzi w mieszkaniu u koleżanki i tam nocuje bo:

1. Boi się wrócić do rodziców i powiedzieć, że zerwała z narzeczonym
2. Do chłopaka nie pojedzie bo go rzuciła, temat zakończony
3. Stary dupczyciel jest zagranicą a poza tym to ona w sumie nie jest pewna czy chce z nim być

Szybka instrukcja jak #!$%@?ć spoko związek pod wpływem chcicy XD Jedyne czego mi żal to chłopaka, bo ponoć chce by do niego wróciła. Pewnie będzie jeszcze jakiś CDN za kilka dni, jak będę mieć update ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zdrada #rozowepaski #bolcowanie
  • 21
  • Odpowiedz
@onionhero wiesz, dosyć jednostronna ta relacja. Nie wiadomo jak im się układało, może wyjazd żeby zarobić na ślub był tylko wymówka, żeby się wyrwać od niego. Skoro nie chce kontynuować znajomości ze "starym parchem" (35 lat to parch?) to znaczy że nie zrobiła tego pod wpływem zakochania czy czegoś takiego... Różnie bywa. 22 lata to niewiele, może ten ślub to nie było jej marzenie tylko jego
  • Odpowiedz
@Kowixx: aha czyli wyjazd i bolcowanie na boku jest dobrą wymówką skoro im się nie układało - po co zerwać skoro nie chce się z kimś być tylko ruchać się ze struclem 35lat który jeździ na zbiory xD
  • Odpowiedz
@Kowixx: To Się idzie na policję/psychologa. A nie zapomniałem, że obcy siurek działa jak Ibuprom na życiowe problemy u takich dzid. I widzę po tobie, że swój swego zna. Essa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@onionhero: przecież to jest zbawienie jak się śmieci wyniosły same i to jak masz 22 lata i całe życie przed sobą a nie np. 29 i już powoli budowaleś z daną osobą przyszłość. Chłopak ma szczęście, że dziewczyna została poddana próbie i wyszo kim jest.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@blinxdxb: no dobra, zbyt mocno chciałem zaakcentować moje zażenowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) laska ma 22 lata i bierze się za 13 lat starszego typa, dla mnie ma coś w głowie nie tak, tym bardziej że ma dwójkę dzieci z dwoma różnymi laskami xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Kowixx: jeżeli mówi o bolcowaniu swoim psiapsolkom, to jakby ją bił też by wiedziały. Z tego co wiem, chłop był w niej naprawdę mocno zakochany. Ona miała takie zapędy już wcześniej, bo na juwenaliach wyrywała mojego znajomego, mimo że jeszcze 2h wcześniej chwaliła się koleżankom pierścionkiem. Ten typ tak ma.
  • Odpowiedz
  • 5
@onionhero: Ja mam 40 prawie i się do trumny chciałem szykować po twoim poście lol. A też nie ma nic złego w młodszych. Moja żona jest sporo lat młodsza ode mnie xD
  • Odpowiedz