ciężko debatować z pisem, nieważne co się powie to pisior powie, że nieprawda i jest lepiej. Zapaść w służbie zdrowia? Nie ma żadnej zapaści! Walenie w wała z sądownictwem? Paaanie a za peło to było. Nie ma żadnych problemów z sądownictwem
@Frank_Forsyth: Mówisz o debacie z politykiem PiSu? To samo jest z ich wyborcami, sam się przekonałem. Jako argumenty można usłyszeć cytaty z TVP, ich wielkie wyłupiaste oczy i dosłownie ciśniecie tekstami (jak już braknie argumentów znanych dziennikach propagandy) "A BO ZA PEO". :-(
@Frank_Forsyth Dokładnie to. Ostatnio się zastanawiałem skąd takie poparcie PiS, porozmawiałem z ludźmi z pracy (duże korpo miasto wojewódzkie) i ludzie młodzi na nich głosują. I jedynym argumentem jest, że dbają o państwo ( ale już nie potrafili powiedzieć jak) oraz to, że nie sprzedają majątku i zakłady takie jak PESA zarabiają więcej.
PiS miał wsadzać do więzienia ludzi z PO za ich przestępstwa, komisje miały być, MIELI ROZLICZAC poprzednia władze
Kogo rozliczyli, kto dostał wyrok, kto siedzi? ;]
A powiedz kogo wsadziło PO, po dwóch latach faszystowskich rządów PiS, spychających kraj w odmęty prawicowego ciemnogrodu? Bo w komisji, bełkotano coś o 'dusznej atmosferze' xD
@Planeta_odebete2 prawicowego grodu? Gdzie ty tam prawice widzisz. PIS to czysta lewica z hasłami prawicowymi dla downow. Proszę soe zapoznać z programem i historią starych partii faszystowskich. Identiko jak pis
@Frank_Forsyth A tak poważnie pytam czy był kiedykolwiek Jakiś rząd który przyznał się do błędu i głośno o tym mówił? Czy była opozycja która nie krytykowała każdego posunięcia rządu? Na makroekonomii było rząd ma utrzymać władzę a rolą opozycji jest ją przejąć.
@Frank_Forsyth: Problem polega na tym że sądownictwo w tym kraju to kpina, a służba zdrowia to taka sama parodia z latami zaniedbań. Do czasu PiSu rezydenci pracowali za 1800zl i ludzie od razu po medycynie mieli już nagrana pracę z mieszkaniem i obsługa w Niemczech. Teraz wychodza lata zaniedbań, bo między tymi młodymi, a starszymi jest po 40 lat różnicy i niewiele pomiędzy. Problem PiSu i całej opozycji jest taki
Zapaść w służbie zdrowia? Nie ma żadnej zapaści!
Walenie w wała z sądownictwem? Paaanie a za peło to było. Nie ma żadnych problemów z sądownictwem
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka
Większość wyborców i tak filtruje informacje przez pryzmat zaufania do człowieka czy ugrupowania, wiec uchodzi im to płazem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No, tak. Nie można się porównywać z poprzednikami, jeśli obywatele wybierają m.in. między tobą, a poprzednikami. #bekazlewactwa
@ravau:
PiS miał wsadzać do więzienia ludzi z PO za ich przestępstwa, komisje miały być, MIELI ROZLICZAC poprzednia władze
Kogo rozliczyli, kto dostał wyrok, kto siedzi? ;]
A BO ZA PEO KWII
A powiedz kogo wsadziło PO, po dwóch latach faszystowskich rządów PiS, spychających kraj w odmęty prawicowego ciemnogrodu? Bo w komisji, bełkotano coś o 'dusznej atmosferze' xD
@ravau:
Więc to jest wystarczający dowód na to, że układ z Magdalenki sprawnie nadal działa.
Jedni są drugich warci, tylko plebs głosuje na nich, w myśl zasady "są tylko dwie liczące się partie".
dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego, że TY nie przestrzegasz regulaminu?
ale fakt - PiS pierniczy podobne kocopoły :D
nie wierzę, że ktoś może pisać takie "mondrości" na serio i mieć więcej niż 12lat.
PS. @Moderacja, za mało plusików jeszcze? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale spokojnie, spokojnie, przecież TVNu nie szkalują ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°
Jakieś źródło wyliczenia czy cokolwiek ma czym się opierasz?
Czy tak po prostu lubisz #!$%@?ć z dupy?
@FenrisVonUlfer: