O ku*wa mój najlepszy drop z wszystkich edycji fify, hybrydki dziękuję Wam (。◕‿‿◕。) Teraz mam dylemat czy nim grać czy sprzedać i porządnie skład wzmocnić ¯\_(ツ)_/¯ Pozostałe 2 paczki z hybryd w komentarzu. :) #fut
@chim3ra: ligowe, jeszcze zostało mi dokończyć lig i narodów. Dzisiaj składzik zrobię na web appie, bo wygodniej, a jutro lojalki wbiję. :) @iti1986: chyba tak właśnie zrobię. Za kaskę dokupię sobie ifa ndidi i ogólnie skład wzmocnię (ʘ‿ʘ)
@Roxi5017: drogi skrzydlowy to nie jest taki game changer w mojej opinii jakim bylby np napastnik (dla przykladu z PL Auba/Son) czy srodkowy obronca (Varane/VVD) ;)
@dulux23: dziękuję. @iti1986: ja jestem raczej osobą co nie potrafi w pełni wykorzystać potencjału takiego zawodnika, więc teraz sprzedam, a zainwestuję w składzik po lw jak ceny trochę spadną. IF Ndidi, Anderson na skrzydło za Frasera i obronę polepszę, do Mendy dokupię Militao i będzie zgranie dla Edersona (tak jeszcze go mam xD).
@dzynoo: powodzonka, podziel się relacją później. @kowi1910: ja też wszystko robię, oprócz potmów póki co. Wczoraj nic nie wypadło to dzisiaj z nawiązką.
@Roxi5017: no widzisz a u mnie od samego poczatku jest kasztan... mam teore ze im bardziej sobie radzisz w handlu tym bardziej ea daje ci slabe paczki.
@kowi1910: ja zawsze miałam raczej ochłapy, już myślałam, że konto pechowe i na tę edycję miałam nowe zakładać, ale jednak tego nie zrobiłam i się opłaciło. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Roxi5017: no wodzisz a u mnie zupelnie na odwrót, w zeszlhm roku cr7 z 2 paczki, gullit, crespo, makelele, fs aouar i masa innych zacnych trafow. No nic trzeba grzecznie czekac na swoja kolejke :P
jakim cudem w ogóle radzik był w stanie się rozmnożyć? przecież on jest upośledzony w stopniu lekkim i parkuje na niebieskich miejscach pod lidlem #przegryw #famemma
Teraz mam dylemat czy nim grać czy sprzedać i porządnie skład wzmocnić ¯\_(ツ)_/¯
Pozostałe 2 paczki z hybryd w komentarzu. :)
#fut
@iti1986: chyba tak właśnie zrobię. Za kaskę dokupię sobie ifa ndidi i ogólnie skład wzmocnię (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez moderatora
@iti1986: ja jestem raczej osobą co nie potrafi w pełni wykorzystać potencjału takiego zawodnika, więc teraz sprzedam, a zainwestuję w składzik po lw jak ceny trochę spadną. IF Ndidi, Anderson na skrzydło za Frasera i obronę polepszę, do Mendy dokupię Militao i będzie zgranie dla Edersona (tak jeszcze go mam xD).
Obecny skład na zdjęciu
https://www.futbin.com/20/squad/9032035
Coś takiego myślę złożyć, tylko pomoc zbyt defensywna, ale nie widzę alternatyw
@kowi1910: ja też wszystko robię, oprócz potmów póki co. Wczoraj nic nie wypadło to dzisiaj z nawiązką.