#anonimowemirkowyznania Witajcie drogie Mirki z #poznan, W miniony weekend wybrałem się na Stary Rynek na #imprezy. Najpierw na piwkowanie w pijalni, po czym mieliśmy iść ze znajomymi na tańce do jakiejś Czekolady czy coś. Niestety byłem juz dobrze wstawiony i wpadłem na głupi pomysł żeby wejść do jednego z nightclubów w rynku. Byliśmy tam niedługo, znajomi nic nie kupowali, ja zakupiłem browarki. Tak, zgadliście - wczoraj znalazłem na karcie jakąś transakcje na 200 zł, obok tych za browarki, chociaż żaden szampan czy coś nie było przy nas stawiane. Czy możliwe jest że ściągnęli z karty dodatkowe środki bez mojej autoryzacji? Czy jest szansa że odzyskam te środki przez chargeback? Wydaje mi się że ogarniam wszystko co tam robiłem, ale ręki sobie uciąć nie dam i nie będę rozkręcał Małysza bo jak wspomniałem, trochę wypite miałem. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację?
Witajcie drogie Mirki z #poznan,
W miniony weekend wybrałem się na Stary Rynek na #imprezy. Najpierw na piwkowanie w pijalni, po czym mieliśmy iść ze znajomymi na tańce do jakiejś Czekolady czy coś. Niestety byłem juz dobrze wstawiony i wpadłem na głupi pomysł żeby wejść do jednego z nightclubów w rynku. Byliśmy tam niedługo, znajomi nic nie kupowali, ja zakupiłem browarki. Tak, zgadliście - wczoraj znalazłem na karcie jakąś transakcje na 200 zł, obok tych za browarki, chociaż żaden szampan czy coś nie było przy nas stawiane.
Czy możliwe jest że ściągnęli z karty dodatkowe środki bez mojej autoryzacji? Czy jest szansa że odzyskam te środki przez chargeback? Wydaje mi się że ogarniam wszystko co tam robiłem, ale ręki sobie uciąć nie dam i nie będę rozkręcał Małysza bo jak wspomniałem, trochę wypite miałem.
Miał ktoś kiedyś podobną sytuację?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua