Wpis z mikrobloga

#cyfrowypolsat #iptv

Czy korzystał ktoś może z oferty CP na iptv? Pakiet 30zl/msc wydaje się interesujacy. Pytanie tylko jak z jakością i czy zadziała poza granicami Polski(konkretnie w UK)? Nie mam możliwości założenia talerza satelitarnego a nie jestem też przekonany do providerow, chciałbym po prostu podłączyć i oglądać(głownie eleven i czasami typowa papka w stylu TVN, Polsat)
  • 10
  • Odpowiedz
  • 0
@remkac96 informacje o wybranych operatorach widziałem na stronie CP aczkolwiek czasami to co piszą na stronie nie ma przełożenia w rzeczywistości dlatego też pytam tutaj
  • Odpowiedz
@Aerommar: Kanały typu TVN i Polsat masz za darmo na pilot.wp.pl, trzeba tylko mieć polskie IP (VPN starczy) albo potwierdzić zamieszkanie w Polsce (wystarczy wpisać polski numer konta w banku). Eleven też tam jest, ale nie za darmo.
  • Odpowiedz
@Aerommar: Witam. Proponuję ofertę OTT, która pozwala na korzystanie z telewizji również w krajach UE za pomocą podłączenia dekodera EVOBOX STREAM od Internetu od dowolnego dostawy. Aby posiadać dostęp dodatkowo do kanałów z TV naziemnej, należy podłączyć antenę DVBT.

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie wiadomość prywatną.
  • Odpowiedz
@paniczhrabi: bo CP oferuje dwie uslugi - IPTV oraz OTT. Do tej pierwszej wymagany jest konkretny provider. W przypadku OTT, operator jest dowolny. Jednak nie ma co oczekiwać dobrej jakości po OTT, stabilność również daje sporo do życzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz