Wpis z mikrobloga

To jak? Zamach czy gruba akcja zaplanowana przez rzad, multimiliarderów, media i w ogóle illuminaci repitalianie, false flag, teoria spiskowa, fake news, to wszystko izrael, wymyslony osama, taki mamy klimat, wina tuska, napewno 6 stycznia dokonalam aborcji bo mialam do tego prawo?
#pytanie #wtc #zamach #teoriaspiskowa #gownowpis #4konserwy
kre-dens - To jak? Zamach czy gruba akcja zaplanowana przez rzad, multimiliarderów, m...

źródło: comment_yZa5GPDjvAIwGrdvPx67I2xFTaSoeQdZ.jpg

Pobierz

11 wrzesnia 2001 byl?

• Zamach (atak terrorystyczny). 37.1% (76)
  • Szwindel (sabotaz) 42.9% (88)
  • Kurla, sam juz nie wiem... 20.0% (41)

Oddanych głosów: 205

• 6
  • Odpowiedz
@kre-dens: #!$%@? wie tyle lat to sledzę i nie wiem nic. Stalowy budynek się zawalił idealnie jak wyburzany a potem tp samo zrobił betonowy, gdzie nigdy wczesniej ani nigdy później żelbetowy bydynek nie zawalił się od pożaru... a idź tam. Ogólnie z WTC 7 to były przecieki o wyburzeniu go. Nie wiem jak z WTC 1 i WTC 2.
  • Odpowiedz
@BanditDriver: kiedys w pracy na nocce, przejrzalem mnóstwo (mam na mysli w #!$%@?!) filmików, dokumentów, wywiadów na temat 9/11 i byly tam niezbite dowody, ze to potezna ustawiona akcja szyta grubymi nicmi. do tego czytalem wiele zagranicznych artykulów na forach. ogólnie bylem strasznie wkrecony w ten watek. jednakze wciaz mi cos nie pasowalo... serio "ci ludzie" poswieciliby prawie 3k niewinnych osób aby osiagnac swój cel? jesli tak to jprdl.exe
  • Odpowiedz
  • 2
Najbardziej dziwi ZBIEG Okoliczności że akurat tego dnia i tej godziny wojska lotnicze miały szkolenia na drugim końcu Ameryki i nie miał kto zareagować na porwane samoloty

@kre-dens masz rację to nie możliwe

na szczęście nie istnieje coś takiego jak wojna dla zasobów, a ustróje totalitarne i komunjstyczne nie mordowały setek tysięcy ludzi tylko dla idei. Ludzi nie można zabić to grzech
  • Odpowiedz
  • 1
@kre-dens właśnie dlatego dyskusje na ten temat są bezsensowne bo większość bazuje na filmikach z yt czy wpisach na forach. Nie ma takich superspiskow, polecam wypowiedzi Snowdena i Assanga, nic nie wpłynęło w tym temacie, zaangażowanych musiałoby być tysiące osób które zostawiają dowody i ślady. Co do zawal3nia się wież było kilka opracowań, najważniejsze NIST ponad 1000 stron, wtc 7 opublikowano po chyba 7 latach śledztwa, gdzie od deski do deski analizowania
  • Odpowiedz