Aktywne Wpisy
Itslilianka +5
mam_spanko +91
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Jak to wychodzi cenowo?
Chce podjąć kolejna próbę rzucenia fajek i na pierwszy tydzień chciałem się przesiąść na podgrzewacz a później odstawić wszystko.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wkłady iqos pasują do glo?
Używałaś jednego i drugiego?
Jakieś różnice?
Dogadaj się z przedstawicielem iqos, jak kupowałem swój drugi już podgrzewacz to „z polecenia” można za 150zl dostac wersje bodajże 2.4 + 7
Wkłady glo nie pasują do iqosa btw
3.0 kosztuje 279 zł co jest cena zajebista (do tej pory 400) i zdecydowanie lepiej wygląda. Ale działa identycznie jak 2.4+ więc czy jest sens dopłacać za design? Kwestia indywidualna
Multi jest źle jako pierwsze urządzenie. To jest dodatek jak ktoś ma już 1 i np bierze tylko na imprezę
Komentarz usunięty przez moderatora
2.4 tez ma wibracje
Przy tych kuponach do żabki 1+1 i 1+3 można mieszać smaki? Bo przy zakupie urządzenia musiałem wybrać jeden