Wpis z mikrobloga

@koorekk: Oczywiście tak powinno się postępować z każdym chłodzeniem wodnym, ale amatorzy pchają się do zabawy i później płacz, że karta za 5k poszła z dymem xD
@tRNA:
Wykminiłem to w pierwsze tempo po zobaczeniu tego filmiku, a custom loopa nie robiłem ani jednego, więc wiedza tajemna to nie jest :P
Człowiek na kanale wylutował rdzeń i też stwierdził, że fajny taki breloczek za 5200PLN :P Tylko trochę delikatny/kruchy :P
@koorekk: No wiesz dużo z tym już nie zrobisz, jak poszło zwarcie na gpu to tylko na brelok się nadaje. Ogólnie sytuacja mega lipna, bo rdzenie do 2080 Ti kosztują po 630 usd.
@tRNA:
Też sprawdziłem w momencie jak wyszedł part 2 tej karty, ale faktycznie pracując z wodą przy sprzęcie za 10k (bo on mówił, że ktoś tam wodował 2x2080ti i jedną udało mu się odesłać na gwarant a druga trafiła do niego) ja bym uważał na każdy ruch..

praktycznie 3,5k za naprawę karty za 5k.. grubo :P

@tRNA: @koorekk: @Pawci0o:
powiedzcie mi jak to jest możliwe by spalić dwie karty?
Nie potrafie tego ogarnąć rozumem jak można równoczesnie spalić dwie karty.

On powiedział że jedną wysłał a drugą wysłał do foresta, jak ma zaślepke przerwaną na śrubie z tyłu to i tak mu jej nie przyjmą na naprawe. Wysłał na czuja do MSI bo "a nuż się uda"
niestety nie, MSI odmawia naprawy po przerwaniu zaślepki,