Aktywne Wpisy
ANTYPOLAND +14
Haha i co wykopki? Tak plujecie na chrome, że zżera najwięcej ramu, że najmniej jest prywatny. A prawda jest taka że to frajerfox zużywa najwięcej ramu i jest najbardziej niestabilny. W dodatku jak go miałem to co rusz się zawieszał i sypał bluscreenami, a chrome działał bezbłędnie nawet na starszych komputerach. #przegladarki #firefox #chrome #google #informatyka #bekazwykopkow #bekazpodludzi #internet

Kriter +164
Jak ja bym chciał odzobaczyć ten serial, aby móc raz jeszcze obejrzeć wszystkie sezony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#breakingbad #seriale
#breakingbad #seriale

Co zyskujesz, duzo nizsze koszty wynajmu, dalej akceptowalny dystans do centrum, 4 dni pracy 20zl/h i zapewnione obiadki. Dojazd do pracy 7 minut (2,2 km) na rowerze. Mozesz brac nadgodziny to jeszcze korzystajac z urokow duzego miasta sobie
Pamietaj ze wyplate dostaniesz dopiero w nastepnym miesiacu po rozpoczeciu pracy.
Ja bym stawial min. 6k
@hoszak: co.
https://www.amazon.jobs/pl/landing_pages/praca
Za to tam dostaniesz prace szybko, w miedzyczasie mozesz szukac lepszej pracy.
Zapytaj też samego siebie czego oczekujesz od mieszkania we Wrocławiu. Ścisłe centrum jest fajne na sam początek ale pytanie brzmi czy chcesz prowadzić bardziej imprezowy styl życia czy nie. Jeśli nie to blisko centrum
@hoszak: no, szczegolnie puby, koncerty, restaracje, wydarzenia i inne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanKara: no juz widze te liczne imprezy i wyjscia do klubow za srednia pensje z drogim mieszkaniem i kosztami transportu ponoszonymi codziennie w drodze do pracy :)