Aktywne Wpisy
youknowthisxd +134
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
lukija +11
już jestem prawdziwą panią domu
Co zyskujesz, duzo nizsze koszty wynajmu, dalej akceptowalny dystans do centrum, 4 dni pracy 20zl/h i zapewnione obiadki. Dojazd do pracy 7 minut (2,2 km) na rowerze. Mozesz brac nadgodziny to jeszcze korzystajac z urokow duzego miasta sobie
Pamietaj ze wyplate dostaniesz dopiero w nastepnym miesiacu po rozpoczeciu pracy.
Ja bym stawial min. 6k
@hoszak: co.
https://www.amazon.jobs/pl/landing_pages/praca
Za to tam dostaniesz prace szybko, w miedzyczasie mozesz szukac lepszej pracy.
Zapytaj też samego siebie czego oczekujesz od mieszkania we Wrocławiu. Ścisłe centrum jest fajne na sam początek ale pytanie brzmi czy chcesz prowadzić bardziej imprezowy styl życia czy nie. Jeśli nie to blisko centrum
@hoszak: no, szczegolnie puby, koncerty, restaracje, wydarzenia i inne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanKara: no juz widze te liczne imprezy i wyjscia do klubow za srednia pensje z drogim mieszkaniem i kosztami transportu ponoszonymi codziennie w drodze do pracy :)