Aktywne Wpisy
AIicja +5
Możecie mi wytłumaczyć dlaczego biali chłopcy mają taki wielki problem z tym że Polkom podobają się czarnoskórzy?
Nie raz słyszałam obelgii albo opinie od kolegów że "nigdy by nie chciał być z laską która była z czarnym". Sami macie tysiące różnych chorych fantazji a to że dziewczyna ma ochotę na kogoś danej rasy uważacie za jakieś #!$%@?. Może znajdźcie sobie murzynkę też czy coś. Nic tak nie odpycha kobiet jak kompleksy i
Nie raz słyszałam obelgii albo opinie od kolegów że "nigdy by nie chciał być z laską która była z czarnym". Sami macie tysiące różnych chorych fantazji a to że dziewczyna ma ochotę na kogoś danej rasy uważacie za jakieś #!$%@?. Może znajdźcie sobie murzynkę też czy coś. Nic tak nie odpycha kobiet jak kompleksy i
Neeveermind +81
#hearthstone
Gram sobie na wildzie i chciałem odpocząć od priesta, ale na 19-20 randze co druga gra, to mechwarior i 20min budowania stołu i zabijania mu hp. Aż się rzygać chce.
@Pawery1: To jest dramat W KoFT przynajmniej wszystkie klasy miały karty bohatera. A teraz? Z niejasnych powodów dostają je tylko niektóre klasy. Boom jest przegięty bo generuje za duże value i jednocześnie może w łatwy sposób uniknąć śmierci jeszcze w turze jego zagrania. Powinien kosztować 9 lub 10 many (tak aby nie dało się zagrać ulepszonej mocy jeszcze w tej samej turze) Może czas na przeniesienie