Aktywne Wpisy
Kantar +91
Mi się podoba zawieszenie babiarza.
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
mmm_MMM +456
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
To, że tylko gadacie, a nie chcecie nic zrobić/zmienić w swoim życiu.
Czytam jak to #!$%@? macie, bo mieszkacie na wsi, macie problem z pracą itd.
TO SIE WYPROWADŹ DO MIASTA np. Warszawy i nie będziesz mieć problemu z pracą.
W wieku 18 lat wyprowadziłem się od rodziców i utrzymuje się od tego wieku sam.
Za hajs(swoją drogą beka bo jeszcze z komunii) wynająłem pokój za 400zł(pokój wspóldzielony z jakimś typem) i znalazłem pracę.
Po pierwszym miesiącu wyprowadziłem się i już miałem swój własny pokój za 700zł miesięcznie + większe zarobki bo wszedłem wtedy w próg prowizyjny.
Tak #!$%@?, pracowałem w callcenter. Bo wtedy jako jedyna praca gwarantowała "jakiś" lepszy start.
14zł/h netto + prowizje. Po drugim miesiącu, po obliczeniu wychodziło mi zależnie od miesiąca 22-30zł/h.
Tak #!$%@?, #!$%@?łem minimum 200h w miesiącu, bo za przepracowanie 200h dostawało się 200zł dodatku brutto.
A Wy co? Dalej się użalacie nad sobą?
Nawet mi Was #!$%@? nie żal, serio.
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Na drugi rzut oka to, co piszesz, wydaje się prawdopodobne
Jeśli chodzi o zarobki
Bo pensja stała to było 14zł/h.
Umowa zlecenie - status ucznia/studenta, dlatego podstawa trochę większa. :)
@Harmonia: No dlatego jestes mentalnym przegrywem, bo nie potrafisz zamknąć przeszłości i zacząć żyć nowym życiem.
@ukaszeq: Wmawiaj sobie tak dalej to na pewno uda Ci się wyjść z przegrywu xD
Dla Was jak człowiekowi coś się uda, to tak jak z myśleniem polaczka: "NO PEWNIE #!$%@?Ł HEHE".
Musisz po prostu przestać o tym myśleć. Pewność siebie zapewne byś zyskał, uwaga... chodząc na siłownię i trzymając ścisłą dietę. Tak wiem, zaraz bedzie, ze to #!$%@? ale nie, to naprawde zmienia głowę.
TO, że musisz trzymać ściśle dietę, ktos obok je np. czipsy czy lody a Ty tez masz na to ochote ale #!$%@?, nie dam sięi nie bede jeść. To ksztaltuje charakter, sprawia ze jestes pewniejszy siebie, czujesz się bardziej męski i tak też jest.
A siłownia? no cóż, wiecej testosteronu to zawsze
Bo z osoby z której się naśmiewano przez tuszę, nagle wszyscy chwalą za formę i to znaczaco poprawiło moją pewność siebie.
Gdy kiedyś pewni ludzie mówili, że np. łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść, tak teraz Ci sami mówią, że mam sylwetke greckiego boga.
Dlatego zacznij #!$%@? coś robić i bądź w tym zajebisty, tak zajebsity, że ludzie sami zaczna to
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Daje solucje jak wyjść z przegrywu, a konkretniej, w jaki sposób mi się udało zmienić swoje życie.
Bo może dzięki temu ktoś zrobi tak jak ja lub popodobnie i w końcu przestanie być przegrywem?
xD