Wpis z mikrobloga

Mirki, jakiś zestaw (może być dół osobno atomizer osobno, cigabuy wchodzi w grę bo mi się nie spieszy) do 250zl na skręcane grzałki?

Jeśli o skręcanie chodzi do pierwszy raz miałbym z tym do czynienia więc coś prostego, najlepiej tez żeby dół nie był jakiś mega wielki.

#epapierosy
#epapieros
  • 10
@Evanthas: Armour Pro + Profile Unity RTA i mesh od OFRF.
Samsung INR21700-40T (chyba ze masz juz jakies swoje akusy, 18650 tez moze byc np. VTC5A) + Bawelna Bacon v2 lub Prime z Alledrogo, bedziesz pan zadowolony. Powinien tez wejsc kod rabatowy NBA7 i pamietaj o cashbacku z planetplus. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
Dziękuję mireczki. Ten ageis solo wygląda całkiem spoko. Powiedzcie mi jeszcze proszę jak wygląda sprawa z zamawianie z cigabuy? Normalnie się nie przejmować i brać?
@MbraY: @k3lt: tylko dopiszcie jakie jest zużycie liquidu przy tych atomizerach. Sam rozważam w końcu kupić coś dużego jako sprzęt stacjonarny tylko ile ja zjem liquidu jeżeli dziennie schodzi mi 4-6ml na nordzie meshowym ?
Pewnie z 15
@rzub3r: 4-6ml na meshowym nordzie ? przy 0.6 ohm? to będzie sporo więcej żarło, kiedyś vapowałem na merlinie mini 2 ml, na grzałce 0.5, na kylinie schodzi 6ml i chmury przepotężne, sprzedałem bo to nie dla mnie taki parowóz,w ogóle przerzuciłem się na mtl 1 ml dziennie schodzi troche mocniejszego liquidu i starczy,zaraz będzie trzeba i to rzucać, to co się teraz porobiło z tymi 'e-papierosami' to masakra, tak sie zastanawiam