Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +892
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

Ryneczek +114
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska

Andrzeju Wiggins: #!$%@? mać! No zobacz co #!$%@? narobiliście.
Tom Thibodeau ({były już} trener): To ja tego nie zrobiłem.
Andrzeju Wiggins: A kto trenerem #!$%@? jest?!
Tom Thibodeau: Mówiłem, że ja tego nie nie chcę ten!
Andrzeju Wiggins: A kto sprowadził Jimmiego?
Tom Thibodeau: Scott Layden (GM), bo powiedział tak ja mówię...
Andrzeju Wiggins: A z jakiej racji #!$%@? tradujecie Jimmiego, ile razy tłumaczyłem, jest prezydentem od operacji #!$%@? Ty i żaden #!$%@? nie ma bez mojej wiedzy tradować.
Tom Thibodeau: Panie Andrzeju ja powiedziałem tak "to Pan Andrzej mi nie kazał nik nik nikogo tradować" a on wywalił...
Andrzeju Wiggins: Jak Cię wywalił? To trzeba było #!$%@? wziąć i przylecieć do mnie sisię nienieruszać! Jakim #!$%@? yyyyyyy?! Zobacz co narobiłeś! Jimmy w konwersacji o Allstara #!$%@? zobacz co narobiłeś po #!$%@? się rwiesz #!$%@? nie Twoje!
Scott Layden (GM): Andrzeju nie denerwuj się. :D
Andrzeju Wiggins: Jak mam się nie denerwować?
Scott Layden: Zaraz jakiegoś trade'a w lecie przyklepiemy.
Andrzeju: Na pewno już nie przyklepiesz #!$%@?..
Scott Layden: No to my weźmiemy, wyciągniemy Chrisa Paula i wytradujemy stąd Ciebie .
Andrzeju: Takiego kontraktu już nigdzie indziej nie dostanę :D
Scott Layden: No to użyjemy assetów z tego trade'u i będziemy przebudowywać.
Andrzeju: Ta assety... Czemu się #!$%@? rwiecie co nie wasze! Żaden zawodnik #!$%@? nie siedzi za was nie dowodzi i #!$%@? powiedziałem, że nie ma... Tłumaczyłem tysiąc razy, bo #!$%@? człowiek dba bardziej jak o żonę #!$%@? o tego Jimmiego a #!$%@? przyjdzie od tego. #!$%@? mać tłumaczę jest kierowca ten i ten żaden #!$%@? nie jeździ jakim prawem #!$%@? tyle razy wam tłumaczyłem!
#nba
Czy w Minnesocie przyklepią jakiegoś trade'a postseason ?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu