Aktywne Wpisy
kishibashi +19
Pojawiają się słuszne głosy, że niektórzy ludzie w dziwny wyrażają kwik zadowolenia z powodu śmierci zwykłych cywili, co świadczy o pewnego rodzaju zezwierzęceniu. Podobne głosy obserwuję od początku w postaci przeróżnych nawoływań do represjonowania wszystkich Rosjan, bez względu na to co myślą. Początkowo próbowałem z tym jakoś dyskutować, ale jest ciężko, bo trzeba dyskutować z tą częścią społeczeństwa, która jest bliźniaczo podobna do tej najbardziej #!$%@? części narodu rosyjskiego, czyli popierającej wojnę
Misefin +15
Wykop Was Przejrzał WYKOP JUŻ WIE!
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
Znasz???
To właśnie dziś wyszła nowa wersja kultowego utworu pt. Wykop was przejrzał
Zapraszam do odsłuchu w komentarzu oznaczam osoby o których jest mowa, oznaczam również osoby z grafiki piosenki
#muzyka #produkcjamuzyki #music #wykop #ciekawostki #heheszki
Żeby nakreślić, jak to ludzoe pasożytują w Polsce pokazałem im zdjęcie Uszatka i zacząłem opowiadać. Niestety zdjęcie zrobiło robotę i te dwa somalijskie jajowate łby zaczęły się tarzać po ziemi ze śmiechu. Powiedzieli ze nigdy nie widzieli takiego wynalazku co ma uszy jak słoń Jumbo i w dodatku dupe na brodzie (dowiedziałem się ze dupa po somalijsku to dameer )
Co najlepsze teraz jak mnie widza to mówią „itam itam bec”
Sproboje jeszcze ich nauczyć „tego typu”. Ale w sumie i tak mówią lepiej po polski niż Tiger
Ogunie mam betę z tego, ze dwoch bambo kompromituje mateuszatka- w dodatku oni maja uczciwa prace i cienzko harują- nke to co uszaty baran. Bu ha ha bec!!!!
#bonzo
@Figlarz: to ciekawe, bo internety mówią, że "dameer" to "osioł".
A osioł tez idealnie okresla Uszatka