Wpis z mikrobloga

Pomocy. Co mam zrobić ze swoją nietolerancyjną żoną? Najpierw była awantura, gdy przebrałem się w rajstopy, zrobiłem makijaż, i poszedłem na paradę równości. Teraz nie zgadza się, żeby naszego Antosia, zmienić w Anię. Ma 3 latka i widziałem, że bawił się lalką w przedszkolu. Przecież to da ewidente oznaki, że chce być dziewczynką. Żona się że mną nie zgadza, co robić? #kiciochpyta #polska # #zwiazki #pomocy
c.....t - Pomocy. Co mam zrobić ze swoją nietolerancyjną żoną? Najpierw była awantura...

źródło: comment_LvkwDnZ35yB79KOmv1Ms5AzEGRBVV7Ds.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 71
@crest: a czy helikopter szturmowy nie może bawić się lalką, może nie chce cały czas bawić się tylko rakietami powietrze-powietrze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@crest: życzę powodzenia, kto wie może za kilkanaście lat będziecie wzajemnie pożyczać sobie sukienki, kabaretki i cienie do powiek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ma 3 latka i widziałem, że bawił się lalką w przedszkolu.

@crest: Wiem że zarzutka ale co mi tam. Zabawa lalką przez chłopca nie oznacza że identyfikuje się jako dziewczynka tylko jest to jego przeciwstawianie się konstruktowi społecznemu/stereotypowi że tylko dziewczynki bawią się lalkami, innymi słowy jesteś nietolerancyjną świnią którą trzeba zamknąć w obozach reedukacyjnych gdzie nauczą cię prawdziwej tolerancji( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@Tibor byłem na marszu równości, chodziłem w rajstopach oraz miałem makijaż, jak śmiesz mi mówić o tolerancji? Moje dziecko bawiło się lalką, bo chciało mi wyraźnie pokazać przez to, że chce być dziewczynką. Żaden homofob nie będzie mi mówił jak mam wychowywać dziecko. Dzisiaj wieczorem jak wrócimy z baletu, i kursu origami, przeprowadzę eksperyment, który rozwieje wszelkie wątpliwości.
  • Odpowiedz