Aktywne Wpisy
montezuma71 +23
Wykopki staly sie dokladnie tym z czego sie smiali.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
to są #!$%@? ich wysrywy z fejsika xD
@Darth_Gohan: hola hola zluzuj spokojnie najpierw minister przyjdzie podpisać list intencyjny w sprawie powołania honorowej komisji która ma ustalić początkowe założenia wstępnych planów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
w komunikacji jest wiecznie tłok i zimno/gorąco a rower też nie jest dla wszystkich i to tylko przez pewien okres w miarę ładnej pogody, samochodem dojazd wychodzi mi owszem drożej ale jestem 2x szybciej i nieporównywalnie bardziej komfortowo
@Darth_Gohan: no właśnie nawet z tym zaczyna być problem
a co do jebnięć to idealnie pokazuje że coraz więcej ludzi przesiada się na auta ze zbior komu i ptoem wielkie zdziwko w jakichś analizach i ankietach że oo o 7% wzrósł udział aut na ulicach etc
A dwa; Hasło o wykolejniu tramwaju wodnego sam wpadłeś czy widziałeś moje wcześniej? :P
Jak rozszerzą strefę to jestem ciekawy kto ją będzie sprawdzał jak już teraz brakuje do tego ludzi ;)
Taki "ring" wokół centrum to masz na Drobnera-Sienkiewicza-Wyszyńskiego-Podwalu/Dąbrowskiego-Kościuszki/Piłsudskiego-Podwalu. Nazwijmy to ringiem miejskim i już, różnicy wobec Lublany nie ma. Zresztą - w planach WIM właśnie taki miał być objazd Kazimierza Wielkiego.
To jest jednak jakiś chory człowiek.. Cierpi na Autonienawiść XD