Aktywne Wpisy
wykop +32
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
parsiuk +67
250 ml wody
250 ml śmietanki
15 ml MCT
1 porcja BHB
niam xD
#keto
wcześniej byłem na IF 23+1, ale za bardzo wymagające było^^
Jak działa? Jak turbo dla mięśni, można wypić BHB i zrobić 10km marszobieg bez żadnego wysiłku.
W trakcie adaptacji nie radzę, organizm ma sam robić ketony, a nie polegać na zewnętrznych źródłach. To może sprawić, że nie wejdziesz w keto w ogóle.
W zasadzie to turbodopalacz na keto, nie jest potrzebny, ale ułatwia życie. Np. wczoraj wpieprzyłem pół czekolady^^
Jak masz normalną dietę keto i nie chcesz budować mięśni, to jest Ci niepotrzebne, a cholerstwo drogie, startuje od 170zł
@Niicooooo: Wątpliwa sprawa :) ja wchodziłem na keto bez bhb a po ponad miesiącu kupiłem i zastosowałem - efekty podobne chociaż jak wziąłem większą dawkę to coś tam kopało :D