Aktywne Wpisy
Mefedronka +2275
Mirki, w końcu jestem singielką. Mogę robić co chcę.
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
DzonySiara +356
Dynamiczne opłaty i boczne łańcuchy to wciąż tylko i wyłącznie element dyskusji ale jestem przekonany że Kordek pójdzie tą samą drogą co jego dawni koledzy z projektu ARK i skopiuje od nich kolejne linijki kodu. #lisk #kryptowaluty
Sidechaine się używa kiedy chce się coś zrobić niekompatybilnego z głównym łańcuchem inaczej to kompletny bezsens.
W ogóle jak Liska argumentuje wykorzystanie tych sidechaine? Do czego niby mają służyć?
Wielkość blockchaina taka samą, tylko podzielone to na kilka części zamiast jednej. Problem z weryfikacją potwierdzeń wzajemnie na łańcuchach. PoW czy PoS rozbity i tylko słabszy na kilku zamiast jeden silny. Problemy z opłatami za fee na innych łańcuchach itd.
Zamiast osobnego na koty robisz wszystko na jednym ale częstsze, albo większe bloki. Na jedno wychodzi a prościej i bezpieczniej ¯\_(ツ)_/¯
Tak myślałem. Lipsk po prostu wyskoczył z sidechainami jako czymś niby nowym tylko żeby łapać ludzi na to.
Jeszcze mają problem ze zrobieniem tego i w sumie gowno zrobili przez trzy
Ten link ma jakoś w ogóle opracowane jak to ma funkcjonowac? Mają odpowiedzi na te pytania?
Tak z ciekawości pytam...
Ale np. Dwa boczne łańcuchy na BTC to już problemy i nie są trustless. Masz RSK i Liquid. Oba nie są trustless. Niby są małe szanse i bardzo trudne byłoby żeby ktoś kogoś oszukał ale mimo wszystko masz trzecia stronę. Niby