Mirki, jak to jest, całe życie sobie myślałem że będzie pięknie, jak będę mógł sobie już kupić wszystkie rzeczy o których marzyłem, a na które mnie nie stać.
Teraz mogę , ale zupełnie przestało mnie to jarać, zamiast tego uwielbiam prostotę życia, minimalizm, funkcjonalność ponad formę. Mam ochotę pozbyć się większości swoich rzeczy które dotąd kupiłem.
Lvl 38, czy mam już rezerwować sobie miejsce na cmentarzu? To jest starość?
@cobaltBlue: Tu nie ma sie co smiac, mnie tez juz niewiele zostalo. Jutro jade trumny obejrzec, a we wtorek jakies buty wygodne na ostatnia droge przymierzyc... ( ͡°͜ʖ͡°)
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Teraz mogę , ale zupełnie przestało mnie to jarać, zamiast tego uwielbiam prostotę życia, minimalizm, funkcjonalność ponad formę. Mam ochotę pozbyć się większości swoich rzeczy które dotąd kupiłem.
Lvl 38, czy mam już rezerwować sobie miejsce na cmentarzu? To jest starość?