Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +94
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1159
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
-nóżka w komplecie
-kolorymetr w zestawie, to gówno appla nie jest dla grafików, bez kolorymetru w tej cenie ;) #grafika
Jak ktoś "przeboleje" 4k, to za 15k jest 31" Eizo :)
Oba monitory są tańsze i lepsze od Apple. O ile stację roboczą można czymś uzasadnić, to istnienie tego monitora w takiej cenie nie ma wytłumaczenia.
Jeszcze ta nóżka. To nawet nie jest dla profesjonalistów, to naplucie im w twarz ;)
#monitory #komputery #apple
Kontrast della to 1:1300 co oznacza gównianą czerń i generalnie słabe ciemne kolory. W apple dla porównania kontrast wynosi 1:1000000, co daje praktycznie idealną czerń, niespotykaną wcześniej w matrycach IPS (którą także ma ten dell). Ogólnie kontrast i jednolitość czerni w monitorach to straszne dno, a to co pokazało apple to dość spory przełom na
@prohackuser: Tego ultra sharpa dodatkowo przecenili o tysiąc dolarów niedawno. xD
https://www.dell.com/en-us/shop/dell-ultrasharp-32-8k-monitor-up3218k/apd/210-alez
U siebie w pokoju bym tego nie chciał a co dopiero do profesjonalnej obróbki zdjęć i wideo