Aktywne Wpisy

mirko_anonim +87
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +134
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

kto jest winny?
Jakim cudem ktokolwiek myśli że Rdest tu zawiniła, skoro Hawkey spóźniła hamowanie i nawet nie była obok? XD
Spóźnione hamowanie to jedno, a nie pozostawienie miejsca do ataku to drugie. Rdest mając blisko za sobą drugi bolid musi przewidywać, że może nastąpić próba ataku. W ostateczności można by uznać okoliczności łagodzące i ogłosić racing incident, bez wskazywania winy, którejkolwiek z zawodniczek. Podobny błąd zrobił Kubica ścigając się z Vettelem w Australii 2009, tyle, że tam to Polak wyprzedzał, ale również nie
Coooo XDDDD, Kubica tam zostawił pół toru wolnego miejsca tylko Ventyl spanikował
“Overlap” oznacza, że przód Twojego samochodu powinien znajdować się na wysokości siedzenia kierowcy samochodu jadącego przed Tobą – jest to niezbędne minimum. W niektórych sytuacjach overlap powinien być
Manewr polegający na wejściu po wewnętrznej samochodu, który rozpoczął manewr skrętu, a bez wypracowanego istotnego overlap’u, jest czasem określany jako “barge passing”. Jest to wysoce ryzykowny manewr, zarówno dla Ciebie, jak i dla innych. Jeżeli spowodujesz wtedy wypadek, nie masz żadnych praw. Czyli wina żółtego bolidu