Aktywne Wpisy

Kompre +91
Robimy walentynkowe #rozdajo a nawet dwa.
Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą elektroniki. Głównie sprzętów powystawowych, poleasingowych, rzadko nowych.
Do rozdania mamy:
Komputer AIO Dell Wyse 5470
i Chromebook Lenovo 100e (możliwość wyboru)
Zasady są proste
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Jaki film obejrzysz w walentynki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygrywa osoba, której wpis do 14.02 do godziny 14:00 otrzyma największą liczbę plusów, drugą nagrodę otrzyma osoba, której wpis
Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą elektroniki. Głównie sprzętów powystawowych, poleasingowych, rzadko nowych.
Do rozdania mamy:
Komputer AIO Dell Wyse 5470
i Chromebook Lenovo 100e (możliwość wyboru)
Zasady są proste
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Jaki film obejrzysz w walentynki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygrywa osoba, której wpis do 14.02 do godziny 14:00 otrzyma największą liczbę plusów, drugą nagrodę otrzyma osoba, której wpis
duzeelobenc +135

Chciałem sprawdzić jak to jest spędzić pół dnia w kiblu xDD. Następnego dnia przygotowałem sobie żarcie na cały dzień, przytargałem kołdre i zabrałem laptopa z ładowarką. Położyłem kołdrę między kiblem, a prysznicem i sobie leżałem i grałem na lapku pół dnia xDDD Z deski zrobiłem mini stolik i #!$%@?łem tam płatki z mlekiem xDDD. Tak se leżałem i grałem w jakieś hirosły czy inne nfs już nawet nie pamiętam. Ale wyszło tak, że zasnąłem xDDD Obudziła mnie matka, która weszła do mieszkania. Kibel miałem zamknięty to zapukała i się pyta: Haaalo Jechanka jesteś w środku? xDDDD Ja takie iks de xDD #!$%@? otworzyłem drzwi, jak matka zobaczyła kołdre, lapka i żarcie to nie wiedziała za #!$%@? co powiedzieć xDD Pamiętam, że miałem szlaban na miesiąc xDxD Wtedy uważałem to za zajebisty pomysł, a teraz 15 lat później dalej mi to wypomina przy każdym rodzinny spotkaniu xD
#gownowpis #glupiewykopowezabawy #takbylo #heheszki