Wpis z mikrobloga

#seriale #dexter

Nie mogłem się zebrać do premiery sezonu, bo widziałem sporo negatywnych i mieszanych opinii, ale WTF?! Przecież to był odcinek django/django, a końcówką zamieszali równo

"Look Ahead" na cały sezon, który pokazali na koniec pierwszego odcinka zapowiada, że przez cały sezon może być bardzo ciekawie:
R.....u - #seriale #dexter

Nie mogłem się zebrać do premiery sezonu, bo widziałem sp...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to był odcinek django/django

@Ryu: Nie popadajmy w skrajności - django/django odcinki to mogły być w pierwszych 3 sezonach, teraz ciąąąągną na siłę. Dobrze, że to już koniec
  • Odpowiedz
@aes_sedai: niestety muszę się zgodzić, o ile pierwsze trzy sezony były przezajebiste, tak później niestety coraz częściej odnosiłem wrażenie, że naciągają i "odrealniają", choć dalsze sezony i tak przyjemnie mi się oglądało ;)
  • Odpowiedz
@aes_sedai: Tamten z głupią blondynką mi się akurat podobał. Z perspektywy wszystkich sezonów pewnie jeden z najsłabszych, ale jednak dla mnie na plus. A Miguel Prado był w trzecim właśnie :P
  • Odpowiedz
@aes_sedai:

Ale @Ryu: dobrze napisał, w trzecim był Prado, w czwartym był Trójkowy, w piątym była Lumen, w szóstym Travis, siódmy Victor.

I faktycznie trzeci był najgorszy, gorszy od czwartego, ale to wcale nie znaczy, że sezony piąty, szósty i siódmy były jakieś mega dobre. Przeciętniaki.
  • Odpowiedz
dobrze napisał, w trzecim był Prado

@MasterSoundBlaster: Wiem, przyznałem mu rację. Nie pamiętałem, że tak szybko spadł im poziom. Chociaż z Trójkowym było całkiem nieźle, Lumen to kompletna porażka, reszta przeciętna. Sezon 1 i 2 - miszcz
  • Odpowiedz