Jeden wyjazd jeszcze się nie skończył, a już drugi się szykuje. Będzie śmiesznie. Oczywiście, będę wdzięczny za wszystkie uwagi i sugestie co do haseł na planszy, co wymienić, co przerobić itp. PS. Grażka, jeśli to czytasz i jest Ci smutno że duże dziecko buja się po świecie bez Ciebie, to daj cynę jak będziecie razem wyjeżdża. Zrobię wtedy bingo z dwudniowego wyjazdu do Radomia, czy tam innego Rzeszowa ( ͡°͜ʖ͡°) #mocnyvlog #kieleckiulaniec #ussponton
@D3v0: ok, tylko co za nie dać? W sumie nie wydaje mi się żeby to hasło było jakoś bardzo OP. Znając grubasa, nie będzie pokazywał nowinek w każdym wysrywie.
@PanJupiter: dobre! Mogę nawet rozszerzyć kategorię do "vloger z 7-letnim stażem". Zatykanie mikrofonu ręką? Cięcia z dupy? Następny kadr kręcony od połowy wypowiadanego zdania? Te wszystkie "techniczne" potknięcia bebzuna teraz zostaną odpowiednio uhonorowane (⌐͡■͜ʖ͡■)
Mirki i Mirabelki, jutro będę pierwszy raz w Szczecinie na dwa dni. Co polecacie zobaczyć? Jestem z koleżką Anglikiem więc fajnie by było ogarnąć coś ciekawego i pokazać mu Polskę z fajnej strony #szczecin #podroze
PS. Grażka, jeśli to czytasz i jest Ci smutno że duże dziecko buja się po świecie bez Ciebie, to daj cynę jak będziecie razem wyjeżdża. Zrobię wtedy bingo z dwudniowego wyjazdu do Radomia, czy tam innego Rzeszowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mocnyvlog #kieleckiulaniec #ussponton
Kc was xDDDDDDDD
@PatoPaczacz: