Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Jestem zarejestrowany w urzędzie pracy i nic mi się nie należy z tego powodu. Zasiłek? Nie spełniasz wymagań. Darmowe szkolenia? Taki #!$%@?, nie masz 30 lat to spadaj. Dodatek za znalezienie pracy samemu? #!$%@? tam, nie masz zasiłku więc nara. Ale jakbym był cześkiem co chleje nafte i śpi pod mostem to by do mnie tam Panie Kierowniku mówili i wszystko bym miał xd
#pracbaza #urzadpracy
  • 13
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Chrubek: To chyba trafiłeś na lewusów, bo też miałem drugi i mogłem zgarnąć każdy dodatek. Druga sprawa, że zasiłek nie jest wymagany do dofinansowania na znalezienie pracy czy bon przesiedleniowy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SnowFox: no właśnie ja się dowiedziałem że nic nie mam z tego, szkoleń żadnych, zwrotów za dojazdy, dodatku aktywizacyjnego itp
  • Odpowiedz
  • 0
@Chrubek: w XXI wieku trzeba urzędu żeby znaleźć pracę, gdy internetowe tablice uginają się od ogłoszeń? XD

to że nie dostajesz zasiłków świadczy conajwyzej o tym, że ten urząd jakkolwiek jeszcze działa, bo ta kasa jest dla tych, którym faktycznie się powinęła noga, a nie dla tych co chcą dojazd i szkolenie za darmo xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Chrubek: W przypadku, gdy ustalono dla ciebie profil pomocy II będziesz mógł zostać objęty m.in. pomocą z zakresu pośrednictwa pracy, poradnictwa zawodowego, szkoleń, pożyczek i dofinansowań.

Wychodzi, że zrobili cię w #!$%@?.
  • Odpowiedz