Wpis z mikrobloga

@Boa_ksztusiciel: Tak, zamawiałem tam. To popularny sklep wśród tutejszej społeczności. Przy zamówieniu powyżej 100 dolarów możesz mieć darmową przesyłkę dhl - zamówisz np. w piątek, we wtorek, środę zegarek jest u Ciebie, ale przy zamówieniu dhlem na pewno doliczą Ci jeszcze VAT. Jak zamówisz zwykłą przesyłkę, to zegarek idzie ok 8-14 dni, ale za to jest duża szansa, że nie zostanie dliczony vat (jest jakieś 50% szans, że nie doliczą).
Jeśli
@Boa_ksztusiciel: Cieszę się, że mogłem pomóc. Tata będzie zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tutaj możesz popatrzeć sobie jak ten zegarek leży u innych osób na ręce: https://www.instagram.com/explore/tags/SNZG13/. Popatrz też sobie na Youtubie.

P.S.

Pamiętaj, żeby poinstruować tatę, że nie należy zmieniać daty pomiędzy godziną 21 a 4 rano. To bardzo ważne, bo w tym czasie data zmiena się automatycznie i ręczna zmiana w tych godzinach może
@Boa_ksztusiciel: Cześć. 30 kwietnia br. zamówiłem na CreationWatches.com Orienta Bambino z niebieską tarczą (FAC08004D0). Wysłany był przesyłką lotniczą DHL. Zapłaciłem za niego 115€, ale Urząd Celny naliczył do tego 113 zł podatków, które musiałem gotówką zapłacić kurierowi w momencie odbioru zegarka; otrzymałem go do własnych rąk 6 maja br. ( ͡° ͜ʖ ͡°)