Aktywne Wpisy
majakstasko +30
Jeśli macie materiały, gdzie dziewczyna opowiada o problemach psychicznych, pije alkohol, jest pijana - prześlijcie do mnie na maila, proszę. Badam sprawę.
#danielmagical #patostreamy
#danielmagical #patostreamy

Itslilianka +1442
wykopki, kupuje paletę zwrotów z Amazon i innych za 2.4k. Siostrzeniec tam pracuje i może ją kupić bez żadnej prowizji.
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza
Zamierzam to sprzedawać detalicznie na olx. Daj plusa, a zawołam Cie do podsumowania ile zarobiłem #inwestycje #pracbaza

Tymczasem firma Yacuy postanowiła wkroczyć w XX wiek i z zastosowaniem jakichś kosmicznych technologii (albo diabelskich sił) całkowicie odmieniła smak swojej yerby w typie urugwajskim! Zmieniło się także opakowanie, które poza nowocześniejszym wzorem, ma cienką warstwę metalowej folii dodatkowo zapobiegającej wietrzeniu. Możliwe, że dlatego właśnie susz ma bardziej intensywnie zielony kolor, niż do tej pory.
Najnowsza Yacuy Tipo PU-1 to 90% drobno ciętych listków i 10% równie drobnych gałązek. To moja druga paczka i z każdym razem to samo - pyłu nie ma nawet na dnie! To pierwsza wielka różnica. Aromat jest łagodny, wręcz słodkawy.
Druga różnica tkwi w smaku. Jest znacznie łagodniejszy. Mniej taninowej goryczy, więcej liściastego smaku i jakaś taka nietypowa słodycz. Smak do pierwszego zalania przez wiele kolejnych utrzymuje się na podobnym poziomie. Susz nie pęcznieje bardzo i nie ma skłonności do opadania na dno i zamiany w cement.
Nie zmieniła się tylko moc działania. To dość mocna mate i nawet popijana z małego naczynka potrafi skopać :)
Poza typem urugwajskim, na rynku dostępne są też #chimarrao i mieszanki smakowe yacuy.
#recenzjayerby #yerbamatewykopclub #yerbamate